Turun lukupiiri

Hei lukupiiriläiset - jo aikaisemmin mukana olleet ja uusina mukaan tulleet Salme ja Markku! Meitä on mukana jo pitkälti toistakymmentä. Hienoa!
Meillä oli tosi mukavakolmetuntinen Simuloilla keskiviikkona 7.11. Kiitos isäntäväelle trahteerista ja Helenalle (Varjus-Järvinen) kirjan "Tuntemattoman sotilaan tytär" alustuksesta. Kirja herätti paljon keskustelua ja hämmästystäkin.Kirjaan palataan vielä tietyiltä osin seuraavassa tapaamisessa.
Seuraavat treffit ovatMirja ja Kalevi Salmilla (Suutarinkatu 19 A 2 , puhelin Kaleville 040 5855292) maanantaina 21.1.13 kello 17.00. Kirja, joka luetaan, on Pirkko Arhipan kirjoittama jännitysromaani "Poikien joukossa tyttöjen joukko tyhjä", julkaisuvuosi 1973. Tapahtumat sijoittuvat Köyliöön (näin olen ymmärtänyt, joskaan en vielä ole kirjaa lukenut). Kirjaa on yksi kappale pääkirjastossa. Sitä säilytetään ikänsä vuoksi varastossa, josta sen saa pienellä viiveellä.Kirjaa löytyy haun perusteella peräti6 kpl lähikirjastoista: Pansio, Raisio, Masku, Naantali, Rymättylä ja Vehmaa. Hakulinkki on

https://www.vaskikirjastot.fi/web/arena/search?p_p_state=normal&p_p_lifecycle=1&p_p_action=1&p_p_id=searchResult_WAR_arenaportlets&p_p_col_count=3&p_p_col_id=column-1&p_p_col_pos=1&p_p_mode=view&search_item_no=0&search_type=solr&search_query=poikien+joukossa+tytt%C3%B6jen+joukko+tyhj%C3%A4

Kirjan alustaa Salmilla meidän Tapani.

Laitetaan treffit päivyriin ja valmistaudutaan tapaamiseen lukemalla jännitystä Köyliöstä. Ilmoittaudutaan hyvissä ajoin Salmin pariskunnalle, jotta tietävät varautua tuloomme.

Hyvää joulunalusaikaa teille kaikille

Helena S ja Tapani kans