YSTÄVÄPYHÄ KÖYLIÖSSÄ

KÖYLIILÄISET LÄHELLÄ JA KAUKANA

YSTÄVÄPYHÄ KÖYLIÖSSÄ  10.2.2013

messun ja musiikin merkeissä.

MESSU  KÖYLIÖN KIRKOSSA  kello 10.00.   Messun toimittaa seurakunnan oma kirkkoherra Sakari Vuola ja kanttorina toimii Johannes Perko.   Palveluvuorossa on Köyliö-seura:
ovella Heli Lehto-Lintunen ja Jaakko Ojala
kolehti Liisa Yski ja Helena Santala
tekstit Anneli Laine ja Reetta Hulmi.
Messussa kuullaan köyliöläisten nuorten musiikkia.

Messun jälkeen LOUNAS JÄRVISALISSA.  Tarjolla on lähetysväen keittämää keittoa tykötarpeineen sekä kahvi,  yhteishintaan 10 €.  Mahdollinen tuotto käytetään lähetystyön hyväksi.  Ilmoittaudu Helena Santalalle 050 5417945 tai santalat@pp.inet.fi

MUSIIKKIMATINEA Kepolan koululla  kello 14.00 osoitteessa Karjalantie 1. Monipuolisesta ohjelmistosta vastaavat  köyliöläiset nuoret musiikin taitajat yhteistyössä Huittisten musiikkiopiston kanssa. Ohjelman hinta 10 €  (sis. kahvin) käytetään lyhentämättömänä esiintyjien stipendeihin.  Tarkempi ohjelma on valmistuttuaan nähtävissä seuran sivuilta www.koylio-seura.fi/ ajankohtaista.

Lämpimästi tervetuloa