Kiitoksia kaikille Köyliössä mukana olleille lukupiiriläisille mainiosta iltapäivästä Leenalassa. Meitä oli koolla peräti kaksitoista innokasta keskustelijaa. Erityiskiitos Leenalan emännälle vieraanvaraisuudesta: mikä idyllinen kesäpaikka ja mitkä tarjoilut, joista tarjoiluista osaksi kiitoksia Marjatalle, maukkaan kakun leipojalle.

Seuraava tapaaminen on maanantaina 2.9. kello 17.00. Kokoonnumme Marjatta Siitosen kutsumina Turun kaupungin eläkeläisten yhdistyksen Kirjamäen kesäkotiin Hirvensaloon osoitteeseen Kirjamäenkuja 9. Tilasta peritään pieni vuokra ja sen me keräämme mukaan tulijoilta. Tapaamiseen luemmeTotti Karpelan kirjoittaman kirjan Kiimakorttelin Keltainen Kaisa. Kirjan valitsi Salmin pariskunta ja he myös pitävät siitä alustuksen.

Hyvää kesän jatkoa ja iloisiin tapaamisiin Hirvensalossa

Helena S