Kaikki mukaan bussiajelulle valitsemaan Köyliön kauneinta pihaa!

Köyliö-seura on valinnut 8 pihaa ympäri pitäjää. Nyt arvoisa yleisö pääsee opastetulle kiertoajelulle tutustumaan kohteisiin. Ilmainen bussikyyti lähtee kunnan virastotalon pihasta kello 12.00 lauantaina 24.8.2013. Matkaa jatketaan tarvittaessa vaikka viisi tuntia, jotta piha- ja puutarha-ammattilaisilla ja -harrastajilla on riittävästi aikaa ainakin tutustua toisiinsa ja pihoihin. Kunnanviraston pihalle myös palataan. Loppukisaan asti menestyneet puutarhurit ovat Anneli ja Timo Lehtonen Kepolassa,  Antero ja Milja Seppä Ristolassa, Kaj Ahlgren Lähteenkylässä, Olavi Linturi Korvenkylässä, Samuli Vahteristo Kankaanpäässä, Marja-Liisa ja Markku Turkki Vuorenmaassa sekä Leena ja Timo Nummelin Kankaanpäässä. Voittaja julkistetaan Köyliö-seuran syyskokouksessa lokakuussa. Pihat ovat yksityisaluetta, joten jos haluatte käydä pihalla muuten kuin kierroksen puitteissa, otattehan etukäteen yhteyttä omistajaan!

Kohteet ovat hyvin erityyppisiä, on lajirunsautta, on kirjaimellisesti puu-tarha, mökkipiha lastenlasten ehdoilla, Köyliön minikokoinen ”Seurasaari” ja monenmoista. Bussiajelun päätteeksi kaikki siihen osallistuneet täyttävät kupongin, johon merkitsevät suosikkipihansa numeron. Köyliö-seura katsoi viisaimmaksi, että suuri yleisö saa ratkaista kilpailun. Muutkin kuin köyliöläiset ovat toki tervetulleita. Mukaan pääsee soittamalla Reetta Hulmille, 040-745 1462, tai ilmoittautumalla sähköpostilla reetta.hulmi@gmail.com viimeistään torstaina 22.8., jotta järjestäjät tietävät varustautua riittävän suurella bussilla!

Ruokailua ei matkan varrella valitettavasti ole, joten ottakaa omat eväät mukaan. Varustautukaa muutenkin säätilan mukaisilla asusteilla, jotta voitte kierrellä puutarhoja! Samalla reissulla tulevat myös Köyliö ja sen monenmoiset nähtävyydet tutuiksi. Tervetuloa joka puolelta Suomea! Tiedustelut leena järnfors@luukku.com, 0400-528140