Turun lukupiiri

Hei Eristäjänmutkasta ja  kiitos kaikille 2.9. Hirvensalossa mukana olleille.  Totti Karpelan kirjaa  "Kiimakorttelin keltainen Kaisa" oli luettu kiitettävästi ja Salmin Mirjan   - turkulaisia hänkin - alustus vei meidät mainiosti 50-60-luvun  teini-ikäisten turkulaisten maailmaan.  Oli myös mielenkiintoista tutustua  Kirjamäen kesäkotiin, joka toimii Turun kaupungin eläkeläisten yhdistyksen  kesäpaikkana.  Marjatta Siitosen mainiot tarjoilut maistuivat.  Kiitos  Marjatalle!
 
Seuraava  lukupiiritapaaminen on 9.12. kello 17.00 Cafe Artissa. 
Köyliist 11 -kirja  LUMIENKELI julkistettiin aikataulun mukaisesti tiistaina 5.11. ja sen ensimyynti käynnistyi vilkkaana Köyliön Osuuspankin konttoreissa ja Valokuvaamo Ojalassa  perjantaina.  Voimme siis ottaa kirjan "käsittelyyn" lukupiiritapaamisessamme 9.12. (ks. aikaisempi viesti alla).   Olen lupautunut kertomaan kirjan syntyvaiheista ja sen jälkeen voimme keskustella kirjan sisällöstä ja uppoutua muistoihin.  
 
Kirjan hinta on 35 euroa.  Kirjoittajalle ja hänen lähipiirilleen sitä myydään ns. kirjoittajahintaan 28 euroa Ojalassa, Eristäjänmutkassa ja postiennakkona.  Muualta saa kirjaa ainoastaan normaalihintaisena.  Me mutkalaiset olemme edelleen paljon viikolla Köyliössä, mutta soita jos haluat noutaa kirjasi meiltä. 
Iloisiin tapaamisiin Helena