Köyliön ystävien tapaaminen Tampereella

Hyvää syksyä teille Köyliö-seuran tamperelaiset

Olemme saaneet viettää kauniin kesän ja käsittämättömän kauniin syksyn ja nauttia Suomen luonnon monimuotoisuudesta ja ainutlaatuisuudesta.

Todella paljon on tapahtunut Köyliö-seurankin puitteissa ja siksi on varmasti jo korkea aika kokoontua ja kertoa kuulumisia. Toivottavasti kokoontumispäiväksi suunniteltu

ke 20.11.2013 klo 18 Seurakuntien talo, Näsilinnankatu 26, Rooma-sali, 2. krs

sopii mahdollisimman monelle.

Helena Santala ja Kalevi Salmi ovat lupautuneet tulemaan kertomaan kuulumisia ja eikä varmaankaan vähäisempänä esittelemään Köyliist- kirjasarjan tuotosta ”Lumienkeli", joka julkistettiin tiistaina 5.11. MainosNummen tiloissa Köyliössä.

Tapaamiseen mukaan tulevat myös Köyliön kunnanjohtaja Seppo Saarinen sekä Köyliö-seuran äsken valittu uusi puheenjohtaja Johanna Toivanen-Perko, Jaakko Ojala ja ehkä vielä muitakin aktiivisia toimijoita seurasta. Toivoisin teidän miettivän minkälaista toimintaa haluaisitte Köyliö-seuran tamperelaisille jatkossa tarjoavan ja mitä mukavaa yhteistä voitaisiin Tampereen seudulla yhdessä tehdä.
Syysterveisin
Pirkko Partanen
aluevastaava

Ilmoittautumiset joko allekirjoittaneelle puhelin 045-85 65 633, pirkko.partanen@ luukku.com tai Helena Santalalle santalat@pp.inet.fi