Tampereen lukupiiri

Hei Sinä Tampereen köyliöläinen.
Tamperelaisten Lukupiiri on kokoontunut nyt 2 kertaa.  Olemme jakaneet mietteitä Köyliist-kirjojen 3 ensimmäisen ja tämän viimeisen kirjan osalta. Keskustelu on polveillut vähän kirjojen ulkopuolelle , mutta silti aiheet ovat aina liittyneet Köyliöön.
Seuraavalla kerralla kokoonnumme ma 7.4. klo 18 taas Tampereen yhteiskoulun tiloissa (käynti sisäpihalta kulmauksesta). Tällä kertaa meillä on varmasti todella mielenkiintoinen tilaisuus, sillä Axel Cedercreutz alustaa kirjan Aarnivalkeita ja ratsastavia ritareita.
Olet ehkä huomannut lehdistä, että olemme saaneet Tampereelle Sara Hildenin taidemuseoon  kansainvälisesti kuuluisan taiteilijan Andy Warholin näyttelyn.  Näyttely on meillä vain toukokuun loppuun. Torstaina10.4. on museossa Taidetorstain, jolloin eläkeläisetkin pääsevät edullisesti 4:llä eurolla sisään ja klo 14 on yleisöopastus. Mitäpä jos mekin menisimme tuohon joukkoon mukaan.  Tämä ei vaadi ennakkoilmoittautumista, mutta voit pirauttaa minulle, jos tuntuu mukavammalta mennä yhdessä. Tehdään ”treffit”.  Minusta tuntuu, että siellä voi olla muitakin innokkaita, joten ehkä on hyvä olla paikalla jo 13.30, mutta voit toki tulla ihan oman aikataulusi mukaan. Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa  to 10.4.2014.
Vaikka meillä on vasta kevät ja kesä tulossa, olen silti lipsahtanut hiukan jo syksyn puolelle. Tein  neljään  teatteriesitykseen alustavat varaukset, jos vaikka lähtisimme sakilla.  Tässä lyhyesti tietoja niistä.
To 11.9.2014 klo 19 Tampereen Teatteri Villikalkkuna . Maailmalla palkittu ja kiitosta saanut. Rooleissa mm. Heikki Kinnunen, Tuija Ernamo, Elina Rintala.. Liput 34,-/ 32,-
To 25.9.2014 klo 19 Tampereen Työväen Teatteri Vielä Ehtii. Rooleissa mm. Eila Roine, Maria Aro, Liisa Roine, Jarno Hiilloskorpi. ”Komedia naurattaa ja puhuttelee”. Liput 36,-/34,-
La 8.11.2014 klo 13 Tampereen Työväen Teatteri suurmusikaali Evita. Kaksoisroolissa Laura Alajääski / Maija Rissanen, Juha-Matti Koskela, Mika Honkanen jne. Liput 44,-/ 42,-
Ke 19.11.2014 klo 19 Tampereen Teatteri, Kari Hotakaisen Ihmisen osa, pääroolissa Anja Pohjola, muita mm. Heikki Kinnunen, Elisa Piispanen, Arttu Ratinen. Liput 34,-/32,-
Ryhmälippujen vahvistus teatterille tulee tehdä kuukautta ennen esitystä, joten  esim. jos haluat nähdä Villikalkkunan sinun tulisi vahvistaa se 11 elokuuta mennessä jne. Ohessa on neljä eri tyyppistä näytelmää ja jos niistä joku tai jotkut sinua kiinnostavat niin otathan hyvissä ajoin yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse.
Vaikka tässä on näin paljon muuta asiaa, niin Lukupiiri kokoontuu paitsi 7.4. myös tod.näk. vielä myös toukokuussa , mutta siitä tarkemmin myöhemmin.
Kevätterveisin
Pirkko Partanen   Martti Erkkilä                                                              
aluevastaava 045-8565 633  Lukupiirin isäntä 0400-425 236
pirkko.partanen@luukku.com         martti.erkkila@pp.inet.fi