Tampereen lukupiiri

Hei taas pitkästä aikaa!

Kevään viileiden viikkojen jälkeen olemme saaneet nauttia todella lämpöisestä kesästä. Kalenterin mukaan olemme siirtymässä vähitellen syksyä kohden ja se tietää monenlaisten harrastustoimintojen alkamista.
Näin myös  meidän Tampereen seudun Köyliö-Seuran ystävät aloitamme Lukupiirin kokoontumalla ma 15.9.2014 klo 18 Tampereen Yhteiskoulun filosofian luokassa. Käynti on sisäpihan kulmaovesta.

Luettavaksi olemme valinneet Emil Cedercreutzin Yksinäisyyttä ja ihmisvilinää. Kirjaa on valitettavasti Metsossa vain kaksi varastokappaletta, mutta jos haluat, voit tilata kirjan Harjavallan
Cedercreutz- museosta . Siellä kirja maksaa 15,- e + postituskulut. Jos haluat, voit laittaa minulle viestin tai soittaa, niin voimme sopia yhdessä kirjan hankinnasta. Jos et halua tällaisiin toimiin ryhtyä, olet sydämellisesti tervetullut silti kuuntelemaan kirjan esittelyä ja osallistumaan keskusteluun.

Toinen asia, josta haluaisin muistuttaa, ovat syksyn teatterit. Jo ensi viikon alkupuolella minun pitäisi vahvistaa Tampereen Teatterin Villikalkkuna - esityksen lippumäärän. Esitys on torstaina 11.9. Klo 19.
Näytelmä on ollut suurmenestys USA:ssa, ja saa nyt kantaesityksen Suomessa. Villikalkkuna on komedia, jossa esiintyvät mm. Tuija Ernamo, Heikki Kinnunen, Elina Rintala. Lipun hinta on 34,- / 32,-.
Toinen alkusyksyn varaus on TTT:n Vielä ehtii -näytelmä, joka on hauska, mutta puhutteleva esitys. Tässä esiintyy vanhoja konkareita, kuten Eila Roine, Jarno Hiilloskorpi, Maria Aro, Liisa Roine. Esitys on torstaina
25.9 klo 19 ja lipun hinta on 36.-/34,-

Terveisin vielä täysin kesäterässä oleva aluevastaava Pirkko Partanen
045-8565 633
pirkko.partanen@luukku.com
Martti Erkkilä – Lukupiirin isäntä
0400 425236

ps. kiitos kommenteistanne Köyliö-päivän osalta. Toivottavasti ensi vuonna voisimme  tavata Köyliössä – siis me tamperelaiset.  Mietitään sitä asiaa talven pimeinä päivinä.