Tampereen lukupiiri

Hei.

Lokakuun Lukupiiri on ma 13.10. klo 18. Silloin meillä on käsiteltävänä Jenni Linturin kirja "Isänmaan tähden". Tätä kirjaa saa Tampereen ja ympäristökuntienkin kirjastoista, nettiantikvariaatista ja kirjakaupoista. Tämä kirja ei käsittele Köyliötä, mutta kirjoittaja on kesäköyliöläinen ja Linturien sukua. Tule kuulolle.

Marraskuun Lukupiiri on ma 10.11. klo 18. Tuolloin palaamme Köyliist kirjasarjaan ja luettavana on Niilo Ihamäen kirjoittama "Talo elää tavallaan", joka on sarjan no 6. Tätä kirjaa saa Seija Ojalalta joko Köyliö-Seuran sivuilta tilauslomakkeella tai soittamalla hänelle 050 - 320 3181. Kirjan hinta on 5,- e. Hän postittaa kirjan suoraan tilaajalle, laskussa lähetyskulut huomioiden.

Joulukuun Lukupiiri kokoontuu ma 8.12. klo 18. Jatkamme Köyliist sarjaa lukemalla "Härkäkarilta karpalosuolle". Tämä kirja on sarjan kahdeksas ja sen hinta on 20,- e. Sen hankinta tapahtuu samalla tavalla kuin yllä on kerrottu. TAI voit soittaa minulle ja minä tuon kirjat käydessäni Köyliössä. Ihan joka viikonloppu en lupaa mennä, mutta aika usein kuitenkin vielä näin alkusyksystä.

Ja paikka jossa kokoonnumme on sama kuin aikaisemminkin, eli Tampereen Yhteiskoulu, Mariankadun ja Hallituskadun kulmauksessa verkkoaidan ympäröimän ällän mallisen rakennuksen sisäpihan puolelta ulko-ovesta suoraan olevassa filosofian luokassa. Jos on hankalasti selitetty, etkä tahdo löytää niin soita 045-8565 633 Pirkko.

 Jos olet kiinnostunut asiasta, niin laita kalenteriin merkintä ja varaa itsellesi aikaa näinä maanantaina, niin voimme jakaa mietteitä kirjoista  ja näitä sivuavista usein köyliöläisyyteen liittyvistä seikoista. 

Hyvää syksyä Sinulle

Pirkko Partanen 045-8565 633 aluevastaava Martti Erkkilä 0400-425 236 Lukupiirin isäntä