Retki Helsinkiin

Köyliö-seurasta tehdään retki Helsinkiin lauantaina 11.10. tapaamaan Helsingin seudun köyliöläisiä.  Päivän ohjelma on pääpiirteissään seuraava:

*  Köyliöstä (tai muuta kautta) saavutaan Kansallismuseoon kello 11.00.  Siellä meillä on opastettu kierros Lalli ja Kerttu- teemalla.  Näemme mm. alkuperäisen Jaakobin uni-ryijyn

*  12.30 siirrytään Musiikkitalon kahvioon, missä mahdollisuus virkistäytyä kahvin ja kastettavan kanssa.  Tuossa tilassa myös vaihdamme kuulumisia ja keskustelemme seuran tulevasta toiminnasta.

*  14.00 alkaa musiikkitalon Paavo-salissa  ilmainen, professori Atso Almilan isännöimä klassisen musiikin iltapäivämatinea,  jossa esiintyy musiikin tulevia lupauksia.  Vaihtoehtoisesti voi kävellä Ateneumiin, jossa ilmainen kokoelmanäyttely suomalaisten mestarien rakastetuimmista teoksista.

Ruokailuun joko yhdessä tai pienempinä ryhminä on mahdollisuus n. 15.15.  Tasokkaita ruokapaikkoja aivan lähistöllä ovat mm.:
* Botta (jonne emme saaneet buffee-lounasta sovituksi)
* Casa Largo
* Le Havre
* Raffaello
* La Famiglia
* Kappeli
* Ravintola Strindberg

Ketkä syövät, missä ja kenen kanssa voitaisiin päättää Musiikkitalolla.

Retki on omakustanteinen.  Kustannuksia syntyisi mm.: sisäänpääsymaksu Kansallismuseoon, opastus (100 €, joka jaetaan osallistujien kesken) ja suuhun pantavat.

Vielä mahtuu mukaan! Sitova ilmoittautuminen viimeistään 5.10. santalat@pp.inet.fi tai 050 5417945