Turussa tapahtuu

Hyvä Köyliön ystävä Turun seudulla

Köyliössä julkistetaan 10.12.2014 uusin Köyliist- kirja "Kansallismaiseman kainalossa". Kirjan hinta on 32 euroa.

Järjestämme Turussa tiistaina 16.12.2014 klo 17 alkaen jouluisen hetken, jossa  voimme tutustua uuteen kirjaan, ostaa sitä ja vanhempiakin kirjoja ja nauttia glögistä ja puurosta ja toistemme seurasta. Paikka on Daily Bistro Brahenkatu 20, sen kabinetissa. Voit tutustua ravintolaan osoitteessa www.dailyravintolat.fi/bistro

Tapaamisessa on tarjolla tavallista glögiä+ joulupiparia hintaan 3,0 euroa/hlö ja alkoholillista glögiä + piparia hintaan 5,90 euroa/hlö.

Lisäksi on tarjolla joulupuuroa hintaan 5,50 euroa/hlö

On tiedossa, että Köyliö-seura saattaa maksaa kuluista osan? Seuran hallitus kokoontuu seuraavan kerran vasta 3.12., joten määrää emme vielä tiedä. Nyt pitää siis toistaiseksi varautua siihen, että kaiken joutuu maksamaan itse. 

Ravintola ja me järjestäjät tarvitsemme 9.12. mennessä tiedon, jos olet tulossa ja kuinka monta teitä tulee:

1) Haluatko tavallisen glögin vai terästetyn?

2) Haluatko puuroa?

3) Haluatko ostaa "Kansallismaiseman kainalossa"- kirjan ja/tai jonkin muun Köyliist- kirjan ja kuinka monta? Katso www.koylio-seura.fi/Myytävät tuotteet/Kirjat

Jos haluat vain tulla katselemaan kirjaa ja mahdollisesti ostamaan sen, voit tulla ilmoittautumattakin, mutta emme tällöin voi taata mitään suuhun pantavaa. Tällaisessakin tilanteessa meidän on helpompi järjestellä asioita, jos voit silloinkin ilmoittautua, kiitos.  

Saana Kauko kuvailee Köyliön  luontoa kirjassa:

”Todennäköisesti ne, jotka esimerkiksi 10. helmikuuta 2009 olivat järvellä, eivät hevillä unohda sitä nautintoa ja elämystä, jonka Köyliönjärvi heille sinä päivänä tarjosi. Kuurassa olevat puut kirkkaansinistä taivasta vasten auringonpaisteessa olivat kuin kauneimmasta postikortista. Edeltävä kosteahko ilma ennen pakastumista oli kuorruttanut lumen oksille niin, että puiden ja pensaiden oksat olivat kuin kerrotun pitsin peitossa. Jopa järviruo’ot olivat varsinaisia taideteoksia.”

 

 Joulualusterveisin 21.11.2014

Helena Santala (ny kontti kippii) ja kakkosvara Kalevi Salmi

 Pohdi läheistesi kanssa, päätä asia ja Ilmoittaudu välittömästi/heti

Kalevi Salmille

Suutarinkatu 19 A 2, 20300 Turku

040 5855292 tai kalevi.salmi@fimnet.fi