Hyvää Uutta Vuotta 2015 kaikille Turun seudun köyliöläisille ja tervetuloa mukaan lukupiiritoimintaan, joka tulee Turun seudulla toimineeksi jo kolme vuotta.  Kokoonnumme kuukauden/kahden välein.  Seuraava luettava kirja valitaan lukupiirin tapaamisessa demokraattisesti ja sovitaan, kuka paneutuu kirjaan alustajan roolissa.

Seuraava lukupiiritapaamisemme on  tiistaina 20.1.15 kello 17.00 Daily Bistron kabinetissa, Brahenkatu 20 D (Linja-autoaseman "takana").  Lukupiiriin luemme Köyliö-seuran upouuden, joulukuussa ilmestyneen ja erinomaisen vastaanoton saaneen kirjan Köyliist 12 "Kansallismaiseman kainalossa".  Kirjaan meidät johdattelee  lukupiiriläisemme Marjatta Siitonen (Jäykkä).  Jos et ole ehtinyt vielä hankkimaan kirjaa luettavaksesi, voit kääntyä joko Kalevi Salmin (0405855292) tai Helena Santalan (0505417945) puoleen täällä Turussa tai tilata kirjan Ojalan Seijalta (0503203181).

Antoisia lukuhetkiä ja tervetuloa mukaan niin uudet kuin jo aikaisemmin lukupiirissä käyneet. Ravintola toivoo saavansa etukäteen osallistujamäärän, jotta voivat varautua kahvin/teen ja kastettavan suhteen (ei vuokraa, kun kaikki nauttivat illansuukahvit/-teet).
Iloisiin tapaamisiin Helena S