Tampereen lukupiiri

Hyvää Uutta Vuotta 2015 !

 

Tampereella Köyliö-Seuran Köyliön ystävät kokoontuivat  Lukupiirin merkeissä viime vuonna 8 kertaa Tampereen Yhteiskoulun tiloissa. Kerran kävimme taidenäyttelyssä ja muutaman kerran teatterissa. Osanottajamäärät ovat olleet pienehköjä, joten mukaan mahtuu mielellään myös ihan uusia uteliaita kävijöitä.

 

Tämän vuoden aloitamme ma 2.2. Lukupiirillä, jossa käsitellään uusinta, juuri ilmestynyttä kirjaa Kansallismaiseman kainalossa. Kirja on todella taidokkaasti tehty sekä tekstin että kuvituksen osalta. Kannattaa hankkia itselle tai lahjaksi, jos Sinulla sitä ei vielä ole.

 

Kokoonnumme tuttuun tapaan Tampereen yhteiskoululla. Koulu sijaitsee Mariankadun ja Hallituskadun  kulmauksessa. Autolla voi ajaa ilmaiselle parkkipaikalle koulun pihaan.

 

Lisätietoja toiminnasta voit kysyä sähköpostilla tai puhelimella joko minulta tai Martilta, Pirkko Partanen 045-8565 633, pirkko.partanen@luukku.com Martti Erkkilä 044-425 236, martti.erkkila@pp.inet.fi

 

Tule mukaan köyliöläiseen tunnelmaan.

 

Ps. Olen varannut muutaman lipun TTT:n Kellariteatteriin Sirkku Peltolan Ihmisellinen mies esitykseen la 14.3.2015 klo 13. Kaikki liput ovat viikonloppuisin peruslipun hintaisia (28,-).

Liput pitää vahvistaa 21.2. mennessä teatterille. Tämä teatteriesitys on saanut paljon kiitosta koskettavasta tekstistään sekä hyvistä näyttelijäsuorituksista. Lisätietoja voit lukea juuri ilmestyneestä Aplodista tai teatterin nettisivuilta.

 

Terveisin

 

Pirkko Partanen ja Martti Erkkilä