Tampereen lukupiiri


Hei.

Viime tapaamisessa oli mukana kunnanjohtaja Seppo Saarinen. Hän kertoi, että kyllä se niin on, että Köyliö yhtyy Säkylään. Asiassa on paljon hyviä puoliakin, vaikka köyliiläiset aina tietenkin haluaisivat olla itsellisiä.
Mutta nyt mennään näin ja Köyliöhän ei meiltä mihinkään häviä, syrämessämmehän me olemme aina köyliiläisiä.

Tänä keväänä kokoonnumme vielä kerran Lukupiirin merkeissä ma 11.5. klo 18 Tampereen Yhteiskoulun filosofian luokassa kuten tähänkin asti.
Luettavaksi valitsimme Jenni Linturin Malmi 1917 -kirjan. Kirjaa löytyy kaupungin eri kirjastoista.
Ps. tapasin Jenni Linturin Pirkkalassa kirjallisuuskerhon luennoitsijana. Kysyin olisiko hänellä mahdollisuutta vierailla meidän tapaamisessamme, mutta hän totesi sen mahdottomaksi. Sähköisesti hän voi aina olla yhteydessä köyliöseuralaisiin, joita arvostaa, joten voimme ehkä tarttua tähän tilaisuuteen.
Eli jos haluat kysyä jotain Jenni Linturilta Malmi 1917 kirjasta tai hänen kirjailijan urastaan niin lähetä joko minulle tai Martille sähköpostiviesti tai soita meille 27.4. mennessä niin koostamme kysymykset ja lähetämme
ne Jennille. Näin toivomme saavamme vastaukset tapaamiseemme mennessä.

Olisi mukavaa nähdä mahdollisimman monia kevään viimeisessä ”istunnossa” täällä Tampereella, ennen kesäkuun lopussa olevaa Köyliö- päivää Köyliössä, jonne tulemme tietenkin sankoin joukoin.

Hyvää kevättä ja aurinkoisia päiviä toivottaen!

Pirkko Partanen pirkko.partanen@luukku.com    / 045-8565 633
Martti Erkkilä  martti.erkkila@pp.inet.fi     / 0400-425 236