Turun lukupiiri Köyliössä

Hei Turun lukupiiriläiset:) Kiitos kaikille 11.5. mukana olleille.  Meitä oli koolla kokonaiset kymmenen henkilöä ja Lallin ja Kertun tarina tuli kokonaisen kirjan verran tutummaksi - vai tuliko?  Paula Havasteen kirjoittaman kirja "Tuulen vihat" kirvoitti kieliä monenlaisiin mielipiteisiin. 

Seuraavaksi tapaamme Köyliön kauniissa kesämaisemissa maanantaina 29.6. eli heti Köyliö-päivien jälkeisenä päivänä. Olemme saaneet kutsun saapua kello 15.00 Tuiskulaan Kalmeenkulman Erkkilään (osoite Kalmeentie 241) Marita Holkerin vieraiksi.  Otamme uudelleen syvempään käsittelyyn "Lumienkelin".  Ryhmässämme on monia kirjaan kirjoittaneita, joista kukin vuorollaan voi avata kirjoitustaan vähän laajemmaltikin kuin mitä kirjaan oli mahdollista kirjoittaa.  Mietimme myös, mikä on ollut ja on edelleenkin aktiivisen ja osaavan Tuiskulan salaisuus.  Myös Köyliöstä saatujen "eväiden" riittävyys ja merkitys voidaan ottaa keskustelussa esille.  Tätä asiaa sivuttiin monessa kirjan kirjoituksessa.

Tule mukaan ja anna oma panoksesi keskusteluun.  Ilmoita Maritalle marita.holkeri@gmail.com 25.6. mennessä tulostasi, jotta hän tietää varata tarpeeksi pullansiivuja.   
 
Lämpimän kevään ja alkukesän toivotuksin  Helena S