Tampereen lukupiiri Köyliössä

Hyvää keskikesää kaikille!

Toukokuussa kevään viimeisessä kokoontumisessa käsittelimme Jenni Linturin kirjaa Malmi 1917. Totesimme tämän kirjan ehkä "helpommaksi" kuin Jennin edellisen kirjan, vaikka tämäkin antoi haasteita.

Jatkamme edelleen Jennin jalanjäljissä, miettien mm. mikä merkitys lukijalle on kirjailijan "tuttuudella". Onhan Jennikin "meidän köyliöläisten oma kirjailijamme"
Jos sinulla sattuu olemaan kesälomamatkaa Köyliöön, tai muuten olet sielläpäin, keskiviikkona 15. heinäkuuta klo 14, olet tervetullut mökillemme Lintulaan, Kivistöntie 65. Koska mökki sijaitsee keskellä ei mitään, eivätkä navigaattorit tunnista tällaista osoitetta, toivoisin puhelinilmoittautumista 13 tai 14 päivä heinäkuuta, niin neuvon kuinka Fännintieltä jatketaan ja käännytään meidän liikenneympyrästämme oikealle jne.
    ELI 15.7.2015 KLO 14 TERVETULOA LINTULAAN!
         (puh. 045-8565 633)
Mutta laitan tähän jo myös syksyn ensimmäisen kokoontumisemme Tampereella.
Maanantaina 14.9. klo 17-18.30 kokoonnumme Tallipihan kahviossa, käsitellen Paula Havasteen kirjaa Tuulen vihat. Tämä kirja kertoo toisenlaisen kertomuksen Lallista ja Kertusta ja on mitä mainiointa kesälukemista. Olen sopinut, että osanottajat ostavat kahvin ja kahvileivän ja näin saamme veloituksetta kokoontua kabinetissa.
      ELI 14.9.2015 KLO 17 TALLIPIHAN KAHVIO
      luettavana PAULA HAVASTEEN TUULEN VIHAT.

Toivottavasti tapaamme myös Köyliö-päivillä ensi viikonloppuna 27.6. tai 28.6.
   Oikein mukavaa kesää kaikille! Toivottaen
    Pirkko Partanen ja Martti Erkkilä