Tapaaminen Turussa

Hyvä Turun seudun köyliöläinen!

Tervetuloa Daily Bistroon , Brahenkatu 20 D tiistaina 8.12. kello 17.00.  Mukavan yhdessäolon lisäksi ohjelmassa on:

*  Köyliö-seuran, Köyliön seurakunnan ja Köyliön kunnan (liittyvät Säkylään 1.1.2016)  ajankohtaisia kuulumisia. Kunnanjohtaja Seppo Saarinen suurella todennäköisyydellä mukana.

*  lukupiiriläiset käsittelevät kirjaa Olli Jalonen "Miehiä ja ihmisiä", Otava 2014.  Huom!  Kirja on sitten viime tapaamisemme 25.9. muuttunut.  Me Helenat (Varjus-Järvinen ja Santala) olemme valmiit esittelemään kirjailijan, kirjan ja  lukukokemuksemme.   Kaikki mukana olevat voivat tulla mukaan keskusteluun.  Ehkä kipinä lukupiiriimme liittymisestä syttyy keskustelun myötä.

*  muistelemme lapsuuden ajan jouluja, johon aiheeseen meidät vie Paula ja Erkki (k. syyskesällä 2015) Härkälän kirjoitus Köyliist 11 kirjassa Lumienkeli. Joku joululaulukin lauletaan.

*  joulun alla ilmestyvä Köyliö-seuran juhlakirja esittäytyy.  Jos kirja ehtii tapaamiseemme mennessä nähdä päivänvalon, sitä saa myös tilaisuudessa ostaa omaan kirjahyllyyn ja pukinkontiin.

* Köyliö-seura tarjoaa joulupuuroa ja glögiä.

Olet sydämellisesti tervetullut.  Ilmoitathan tulostasi tarjoilun mitoittamiseksi 4.12. mennessä Helenalle  050 5417945 tai santalat@pp.inet.fi