Tampere- loppuvuonna 2015

Hei.

Marraskuinen tervehdys Teille.

Ma 23.11.  klo 18 Tampereen yhteiskoululla meillä olisi taas tilaisuus tavata köyliöläisissä merkeissä. Kuten aina Lukupiirin alussa, kyselemme kuulumisia ja Köyliön asioita ja vasta sitten siirrymme muihin aiheisiin.
Tuona maanantaina meillä on aiheena Miika Nousiaisen kirja Maaninkavaara. Kirja kertoo Huttusen perheestä, johon kuuluvat isä Martti, äiti Sirkka, poika Jarkko ja tytär Heidi. Kirja on urheilukirja, urheiluvalmennuskirja, avioliittodraama, teini-ikäisen tytön mielenmaisemista kertova kirja ja ehkä jotain muutakin. Kannattaa lukea.
Tampereen Työväen Teatterin Kellariteatterissa esitetään tästä kirjasta sovitettu näytelmä, myös nimeltään Maaninkavaara.  Kovin on sitäkin kehuttu.

Ma 7.12.2015 klo 18  vietämme Lukupiirin pikkujoulujuhlaa myöskin TYK:in tiloissa.  Ohjelmassa leppoisaa yhdessäoloa, vähän musiikkia, muisteluita lapsuutemme jouluista, tulevan Köyliist kirjan esittelyä sekä lämmikkeeksi glögiä.
 
Olisimme kovin iloisia, jos voisit tulla tutustumaan toimintaamme ja nauttimaan yhdessäolosta. Voisit varmaan todeta, kuten nykyiset kävijät lähtiessään "oli se taas luanikas ehtoo".

Syksyisin terveisin

Pirkko Partanen 045-8565 633
Martti Erkkilä 0400-425 236