Hyvät Turun seudun köyliöläiset!

Hyvän uuden vuoden toivotukset kaikille!  Vuosi Köyliö-seurassa on alkanut toimeliaasti uuden puheenjohtajan Samuli Vahteriston johdolla.

Tiedotetta, jossa informaatiota kevään ohjelmasta, ollaan laatimassa.Luvassa on paljon mielenkiintoisia tapahtumia ja toimintaa. Seuraa myös sivuja www.koylio-seura.fi.

Ja taas on aika tavata lukupiirin merkeissä täällä Turussa.

Kiitän kaikkia tähän asti lukupiiriimme osallistuneita antoisista yhteisistä hetkistä kirjallisuuden parissa. Seuraava tapaamisemme on jo keskiviikkona 10.2.2016 kello 17.00 Daily Bistrossa, Brahenkatu 20 D.

Luettava kirja on Anna-Maija Elosen "Tätä sä haluut".  Kirjassa vilahtelee Köyliön ja lähipitäjien paikannimiä ja Elonen on kirjan kirjoittamisen aikoihin asunut Köyliössä.  Marjatta Siitonen pitää alustuksen kirjailijasta ja kirjasta.

Tervetuloa kaikki uudet ja "vanhat" piiriläiset! Ehkä ideoimme jotakin uuttakin ohjelmaa Turun puoleen.

Iloisiin tapaamisiin Helena ja Tapani kans