Kirkkolauantai Köyliössä

Hartaushetki ja Köyliön kirkon remontin yhteydessä löydettyjen

tekstiilien esittely

Köyliö-seura ja Köyliön kappeliseurakunta järjestävät 23.4. klo 11:00 alkaen tilaisuuden, jossa kerrotaan Köyliön kirkon remontin vaiheista ja esitellään, mitä kirkon lattian alta löydettyjen vainajien vaatelöydöistä voidaan päätellä.

Tilaisuus alkaa Köyliön kappalaisen Sakari Vuolan pitämällä hartaushetkellä. Köyliöseuran tervehdyksen tilaisuuteen tuo vapaaherra Axel Cedercreutz. Rakennustyön valvoja, DI Toni Tupala kertoo, mitä kaikkea kirkossa on remontoitu. Tutkijatohtori Sanna Lipkin Oulun yliopistosta ja FT Kari Uotila Muuritutkimuksesta julkistavat kirkon lattian alta tehdyt arkeologiset tekstiililöydöt ja arvioivat niitä kulttuurihistorian kannalta.

Kirkkopäivän yhteydessä on klo 13:00 alkaen mahdollisuus osallistua seurakuntatalolla Yhteisvastuukeräyslounaalle. Hinta on 12 euroa. Lounaan tuotto menee lyhentämättömänä Yhteisvastuukeräykseen. Yhteisvastuukeräyksen ruuanvalmistuksen vuoksi toivomme suuntaa antavaa ilmoittautumista 20.4. mennessä. Sähköposti tarjaputko@gmail.com tai puh 041 5433054
Olet lämpimästi tervetullut läheltä tai kauempaa.