Turun lukupiiri

Kiitokset kaikille 19.5. lukupiiriin osallistuneille. Erityiskiitos Kaukolle alustajana ja Seija Muuriselle, joka kertoi vaelluskokemuksistaan mitä innostavimmalla tavalla:)

Kesän lukupiiri pidetään tänäkin vuonna maalla -  nyt Pyhäjärven tuntumassa Tuulikki Linnanhovi-Franz´in ja hänen miehensä kesäpaikassa Käkiniementie 19 (Säkylän keskustasta Rantatietä ja pikkuisen ennen Areenan uimarantamerkkiä vasemmalle.  Vaaleansininen matala talo oikealla) tiistaina 28.6. 2016 kello 15.00.   Luettavaksemme valitsimme kirjan Köyliist 3, köyliöläinen murresanakirja tarinoineen.  Kirjaa saa ostaa viiden euron hintaan Helenalta Turusta tai Ojalan Jaakolta keskiviikkoisin (muulloinkin, jos niin sovitaan).  Pidämme murresanavisan ja testaamme, miten hyvin kotiseudun murre on säilynyt muistissamme maailmalla.

Lisäksi kuuntelemme lauantaina 23.4. Köyliön kirkossa äänitetyt puheenvuorot: Axel Cedercreutz (tervetulosanat), Toni Tupala (kirkon remontin vaiheet), Kari Uotila ja Sanna Lipkin (mitä kirkon lattian alta löydettyjen vainajien vaatelöydöistä on voitu päätellä). 

Lukupiirin isäntäpari odottaa ilmoittautumista viimeistään keskiviikkona 23.6. Tuulikin Helena-siskolle puhelin 0505431909 tai s-postitse helena.varjus@kolumbus.fi