Tampereella tapahtuu

Hei taas.

 

Kesä on lopuillaan ja on aika katsella vähän syksyn toimintaa. Mutta sitä ennen haluan kiittää vielä Köyliössä kesätapahtumaamme osallistuneita erittäin lämminhenkisestä ja mukavasta yhdessäolosta, kun aurinkokin vielä helli meitä läsnäolollaan.

 

Mutta syksyyn; ensimmäinen kokoontumisemme on ma 19.9.2016 Tampereen yhteiskoulun lukion tiloissa, kuten aiemminkin. Meillä on ilo saada vieraaksemme  tämän vuoden Lalli ja Kerttu. Tuiskulan kesäteatterin aktiivisina vapaaehtoisina, he ovat oivallinen pari kertomaan teatterin historiasta. Heidän luentonsa otsikko on "Köyliön Tuiskulan teatteri eilen, tänään ja huomenna". Esillä on myös teatterin 40-vuotis historiankirja "Ollaan niinko ei sataiska".

 

Tuttuun tapaan kuulemme myös Köyliön uutisia ja ehkä jonkun  omakohtaisen muistonkin, joka on herännyt henkiin uusimman loistavan Köyliist-13 kirjan teksteistä ja kuvista. Kirjaa on myynnissä, kuten myös Tuiskulan kesäteatterin historiikkia.

 

Tule ihmeessä mukaan ja tuo ystäväsikin. Aloitamme klo 17 kahvitarjoilulla kellarikerroksessa. Luento alkaa klo 18 ensimmäisen kerroksen filosofian luokassa.

 

Kerrataan vielä;

aika: ma 19.9.2016 klo 17 kahvi (vap.eht. kahviraha)  klo 18 luento

paikka: Tampereen yhteiskoulun lukio,  Hallituskatu 32, käynti sisäpihalta, jossa myös parkkipaikkoja.

 

Kahvitarjoilun vuoksi toivoisimme suuntaa antavaa ilmoittautumista.

Kiitos.

 

Syyskesän terveisin

 

Pirkko Partanen 045-8565 633 pirkkopartanen13@gmail.com Martti Erkkilä 0400-425 236 martti.erkkila@pp.inet.fi