Tampereen lukupiiri

Hei taas.
Ensinnäkin - kiitos teille syyskuun Lukupiiriin osallistuneille. Meillähän
oli Laineen pariskunta Tuiskulasta, tämän vuoden Lalli ja Kerttu,
kertomassa Tuiskulan kesäteatterin mielenkiintoisesta historiasta.
Lisäksi joimme kakkukahvit kunnanjohtaja Seppo Saarisen eläkkeelle lähdön kunniaksi. Köyliö-Seura ja kyläyhdistykset muistivat häntä monen moisilla "lahjuksilla", kakoista, perunoista, yrteistä ym. aina Simo Nummen ja työryhmän suunnittelemaan ja Kainon valmistamaan kaulaliinaan, joka on yksi piakkoin markkinoille tulevista Köyliö-seuran uutuustuotteista.

Lokakuun Lukupiiri ma 24.10. keskittyy Lauri Viitaan. Martti Erkkilä on lupautunut esittelemään Moreenin, Betonimyllärin ja Kukunorin, samalla sivuten myös kirjailijan elämää. Toiveena olisi tietysti, että mahdollisimman moni
voisi kertoa omia kokemuksia joko näistä tai muista Lauri Viidan kirjoista
tai hänen elämästään.
Olet sydämellisesti tervetullut jakamaan kanssamme tamperelaisen sananiekan tekstejä.
Lisäksi palaamme vielä hetkeksi viimeisimmän Köyliist kirjan kertomuksiin. Tee nyt samalla arvokas joululahjaostos.
TEATTEREITA:
to 17.11.2016 klo 19 Salmelaisen näyttämöllä Viita 1947. Mainion ohjaajan Sirkku Peltosen ja lauluntekijä Heikki Salon musiikkinäytelmä. Liput 38,-/36,-
ke 7.12.2016 klo 19 Salmelaisen näyttämöllä vaatekauppias Sara Hildenin ja taiteilija Erik Enrothin tarina.
Liput 34,-/32,-
Varaathan lippusi mahdollisimman pian.
Toivottavasti näemme taas sankoin joukoin. Nautinnollista syksyä.
Pirkko Partanen 045-8565 633 Martti Erkkilä 0400-425 236