Retki Fazerin sydämeen

"Sano Fazer kun haluat hyvää" - tuttu mainoslause jo lapsuuden ajoilta

Koe nyt tuttu Fazer uudella tavalla - kaikilla aisteilla

Helsingin seudun Köyliön ystävät järjestävät opastetun näyttelykierroksen ja minisuklaatastingin Fazerin kansainvälisessä vierailukeskuksessa (ks.

www.visitfazer.com) perjantaina 9.12.2016 kello 17.00.

Vierailun yhteydessä tapaamme tuttuja ja vaihdamme kuulumisia.

Köyliö-seuran ja Köyliön terveiset tuo Helena Santala. Ja joulukarkit ynnä Köyliö-seuran tuotteita (ks. www.koylio-seura.fi) on mahdollista ostaa tapaamisen yhteydessä.

Osoite on Fazerintie 6, Vantaa (ks. kulkuyhteydet www.visitfazer.com).

Maksu on seuran jäseniltä 15 ?/hlö ja muilta 20 ?/hlö.  Mukaan mahtuu n.20 henkilöä. Ilmoittautumiset 2.12. mennessä Paula Auerkarille (Sauramo) 040

4117847 tai Helena Santalalle (Hyötilä) 050 5417945 tai santalat@pp.inet.fi

Tervetuloa mukaan kauempaakin.

www-sivuilta poimittua: "Fazerin vierailutoiminta on jatkunut jo yli 60 vuotta. Kävijöitä on ollut vuosittain noin 50.000. Uuden keskuksen myötä tarjoamme sinulle aiempaa elämyksellisemmän ja opetuksellisemman vierailukokemuksen. Pääset tutustumaan mm. Fazerin toimintaan, laajaan tuotevalikoimaan, pitkään historian, yritysvastuuseen ja innovaatioihin.

Kiinnostavat teemat nivoutuvat yhteen ainutlaatuisen arkkitehtuurin kanssa ja tekevät vierailukokemuksesta tuoreen ja erilaisen. Hyvinvointi ja nautintojen tasapaino ovat vierailukeskuksen kantavia teemoja. Haluamme toivottaa jokaisen vieraamme tervetulleeksi kokemaan Fazer omalla tavallaan."