Tampereen lukupiiri

Mukavaa  marraskuuta.

Kokoonnumme maarraskuun viimeisenä maanantaina 28.11.2016 vanhaan tuttuun paikkaan, Tampereen yhteiskoulun lukion filosofian luokkaan klo 18. Käynti tapahtuu sisäpihalta, jonne myös auton voi pysäköidä.

Sari Minkovitschin ja Leila Srömberg-Kolin esitelmässä käydään läpi Köyliön kirkon vaiheita ja kerrotaan kirkon viimeisimmän peruskorjauksen aikana lattian alta esiin tulleista haudoista ja vanhoista hautatavoista.

Köyliön seurakunnan 1700-luvun kirjoja apuna käyttäen pohditaan, keitä arkeologien siirtämät vainajat voisivat olla. Selvitetään myös, miksi Messukylän Utukan vanhaisäntä oli haudattu Köyliön uuteen kirkkoon vuonna 1753.

Näistä ja monista muista mielenkiintoisista asioista saamme illan aikana kuulla.

Toivottavasti aika sopii sinulle ja voit tulla kuuntelemaan.

Samoin - toivottavasti myös ma 12.12. klo 17.00 sopii sinulle. Silloin kokoonnumme Seurakuntien talon Emmaus-saliin glögilasin ja piparin äärellä. Tästä tulee vielä tarkempi info lähempänä. Mutta laita jo nyt kalenteriisi aika ylös.

Marraskuisin miettein

Pirkko Partanen 045-8565 633