Kirkkopyhä

Jo perinteeksi muodostunut, ystävänpäivän tienoille asettuva kirkkopyhä Köyliössä toteutuu tänä vuonna laskiaissunnuntaina 26.2.2017.  Kaikki Köyliössä asuvat ja ulkoköyliöläiset ystävämme ovat tervetulleita mukaan sunnuntain tapahtumiin:

10.00 messu Köyliön kirkossa.  Messun toimittaa kirkkoherra Aila Isotalo, kanttorina toimii Juha Junnila.  Köyliö-seura on palveluvuorossa.   Messussa mukana myös kirkkokuoro.

n. 11.30 siirrytään  Köyliön seurakuntatalolle, missä nautitaan hernekeittolounas ja kahvit hintaan n. 12 €.  Tuotot menevät lyhentämättöminä yhteisvastuukeräykseen.

n. 13.00 juhlistamme uskonpuhdistuksen merkkivuotta.  On kulunut 500 vuotta Martti Lutherin teesien julkaisemisesta.  Lehtori Jouni Elomaa Tukholman yliopistosta pitää aiheesta luennon "Reformaatio - ekumeeninen näkökulma".

Tervetulotoivotuksin
Köyliö-seura ry yhteistyössä Säkylä-Köyliön seurakunnan kanssa

HUOM! Räisälä-museo on sunnuntaina auki kello 12-16.