Kulttuuriristeily

Kuvahaun tulos haulle tukholma ilmaiset valokuvat

KOE UNOHTUMATON KULTUURIRISTEILY HELSINKI-TUKHOLMA-HELSINKI

Matkanjohtaja Ulla Kolun terveiset 20.3. matkalle ilmoittautuneille ja matkalle lähtöä harkitseville:

Tervetuloa mukaan kulttuurin ystävien matkalle!

Kiitos siitä, että päätit lähteä mukaan Köyliö-seuran kulttuuriristeilylle Helsinki-Tukholma-Helsinki 26.-28. huhtikuuta.

Lähtijöitä on ilmoittautunut tähän mennessä 42. Köyliön ja Säkylän alueelta lähtijöitä on 24 ja lisäksi seuraamme liittyy useita kulttuurin ystäviä pääkaupunki-, Turun-, Tampereen- ja Porin seudulta.

Varaamamme hyttipaikat tulivat täyteen, mutta saimme vielä 4 A-hyttiä (8 paikkaa lisää), jos saat jonkun ystäväsi innostettua mukaan.

Pääosa onkin jo matkansa maksun suorittanut. Matka on maksettava 30.3. mennessä (saimme viikon lisää maksuaikaa) Köyliö-seuran tilille FI30 5476 6840 0112 91. Viesti: Kulttuuriristeily/osallistujan nimi/syntymävuosi.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Ulla Kolu 0400 478771, ulla.kolu@gmail.com.

Säkylästä lähtee Köyliön kautta oma tilausbussi, joka tarvittaessa ottaa Huittisten linja-autoasemalta Porin tai Rauman suunnasta tulevat kyytiin.

Edestakaisen bussimatkan hinta on n. 38 euroa/hlö. Lopullinen hinta määräytyy sen perustella, montako henkilöä bussiin tulee.  Maksu kerätään bussissa.

Bussi kokoaa mukaan lähtevän väen reittiä Säkylän tori klo 07.30, Kepola 07.45, Yttilä 07.55, Kankaanpää 08.05, Vuorenmaa 08.15 ja tarvittaessa Huittisten linja-autoasema noin klo 08.30.

Jos käytät yhteiskyytiä, ilmoitteletko minulle paikan jossa nouset bussiin.Omin kuljetuksin saapuvien on hyvä olla Vikingin terminaalissa, Katajanokan satamassa viimeistään klo 11.40.

Köyliö-seuran järjestämän ohjelman laivalla näet alempana.

Risteilyaluksena on Viking Gabriella, laiva lähtee Tukholmaan ke 26.4. klo 17.30.

Esiintyjinä aluksella ovat: Magic Comedy, Richard Burr & Josette Mathews, Jussi & The Boys, Akaga, Louis G ja Thomas Gee. Tarkemmat tiedot esiintyjistä löydät Viking linen kotisivuilta.

matkaterveisin Ulla

Köyliö-seura järjestää kulttuuripainotteisen risteilyn 26.-28.4. Risteilylle ovat tervetulleita Köyliö-seuran jäsenet, Köyliön ystävät ja muut kulttuurimatkan tarjonnasta kiinnostuneet. Laivalla on kotiseutuaiheisia kulttuuriluentoja. Tukholmassa voit osallistua (maksullisiin) opastettuihin museokäynteihin tai mennä vapaasti ostoskierrokselle.

Matkan hinta on 130 euroa seuran jäsenille (kahden hengen hytissä, yhden hengen hyttiin tulee 22 euroa lisää) ja 150 euroa ei- jäsenille. Hinta sisältää tulolounaan, 2 x meriaamiainen, 2 x buffetpäivällinen ja A-luokan hytti. Kulttuuriluentojen virkistystauolla on kahvia, pikkuleipiä ja hedelmiä. Hintaan ei sisälly matkaa Helsinkiin ja takaisin, eikä museokierroksen tai ostoskierroksen kuluja.  Matkaohjelma sekä luentoaiheet ja luennon pitäjät alempana tällä sivulla.

Matkaohjelma:

Lähtö ke 26.4.
Köyliöstä varausbussi (Tuominen): meno-paluu:  Maksu kerätään bussissa varaa tasaraha.
Lähtö Köyliön entisen kunnantalon pysäköintipaikalta klo 07.50, Yttilän museokoulu klo 08.00, Kankaanpään entisen kyläkaupan piha klo 08.10. Matkalla yksi tauko, joko Forssassa tai Karkkilassa, noin 11.30 Viking linen Katajanokan terminaalissa. Paluumatka alkaa ½ tunnin kuluttua laivan saapumisesta satamaan.

26.4. ke Helsinki
klo 11.30-11.45  Lähtöselvitys Vikingin terminaalissa
klo 12.00     Tervetulosanat ja matkaohjelma laivan kokoustiloissa
klo 12.15-13.15  Lounas
klo 13.30-17.45  Kulttuuriaiheisia 45 min mittaisia esitelmiä, välillä on virkistystaukoja.
- Kulttuurimaiseman vaalimien kuvin ja sanoin, ympäristöneuvos  Tapio Heikkilä
- Sukututkimuksen alkeet, Köyliön valokuvat-arkiston johtaja Kalevi Salmi
  - Köyliöläisen suvun jalanjäljissä, vapaaherra Axel Cedercreutz
  - Mitä kaikkea Tuiskulan kesäteatterin esitysten takana piilee,  talousneuvos Veikko Salo
- Lisäksi tietoiskuja: Sukukirjan tekeminen, Anneli Laine ja Samuli Vahteristo, valmisteilla olevan Köyliist-kirjan esittely, Samuli Vahteristo ja Tuiskulan kesäteatterin tulevan näytelmän esittely, Sirkka Salo Kotikolosta
- Keskustelua ja ideoita Köyliö-seuran toimintaan
klo 18.00-19.00  Buffetpäivällinen
klo 19.00     Iltaohjelma vapaa

27.4. to Tukholma
klo 08.00 -09.00 (Suomen aikaa) Meriaamiainen
klo 10.30  Kokoontuminen kannella (?)

Klo 10.45-15.00  Päiväretki Tukholmaan: museokierros (Historiallinen museo, Hallwylin palatsi, Armeijamuseo, Abbamuseo (kohteet valitaan myöhemmin) tai
ostoskierros, jonka yhteydessä omatoiminen lounas
klo 15.00   Viimeistään paluu laivalle.

klo 15.30-16.30 Palautekeskustelu tilassa "Livingroom".  Kahvi ja kanelipulla 5 €.
klo 16.30   Laiva lähtee paluumatkalle.

klo 19.00   Päivällinen
kl0 20.00   Iltaohjelma vapaa

28.4. pe Helsinki
klo 08.00  Meriaamiainen
klo 10.00  Saapuminen Helsinkiin
klo 10.30  Kotimatkat alkaa: Joko oma bussi tai Helsinki(Kamppi)-Huittinen klo 12.00-15.00 tai Ristolassa klo 15.21

HUOM! Luentojen pitäjät saattavat vielä muuttua ja ohjelma täydentyä.