Kaarina kutsuu

Hei!    
Saimme entiseltä köyliöläiseltä Jorma Ojalalta (kotoisin Vuorenmaalta) kutsun vierailulle.  Hän on toiminut pitkään Kaarinan kaupungin hankintapäällikkönä.
ja haluaa tutustuttaa meidät kauniiseen Kaarinaan ja kertoa vähän työstään sekä hankintapäällikkönä että vakuutusvastaavana.

Isännän esittelytuokion ja kahvikupposten jälkeen siirrymme toiseen kaarinalaiseen yritykseen, Okartek Oy:n, jossa tuotepäällikkönä
toimii allekirjoittanut (myöskin kotoisin Vuorenmaalta). Meillä taas on mahdollisuus nähdä oikeiden muovituotteiden valmistusta  tehtaallamme ja tutustua monipuolisen muovialan yrityksen toimintaan.  Sijaitsemme lähellä kaupungintaloa, joten siirtyminen Okartekkiin kestää vain viitisen minuuttia autolla.

Jorman kutsu tuli vähän äkkiä, koska hän on siirtymässä muihin tehtäviin ja haluaa vielä kutsua Turun alueen Köyliön ystävät yhteiseen kokoontumiseen.
Samoin allekirjoittanutkin on suunnitellut tehdaskierrosta Okartekissa, joten päätimme yhdistää nämä kaksi vierailua samalle illalle.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan ja tapaisimme uusiakin tällä talousalueella asuvia entisiä köyliöläisiä ja Köyliön ystäviä.
Ilmoittautumiset Leenalle sähköpostilla: leena.leinonen@okartek.fi tai soittamalla P. 0400-921813   keskiviikkoon 15.3. mennessä, kiitos!

TERVETULOA KAIKKI MUKAAN!

OKARTEK OY

Leena Leinonen Tuotepäällikkö                                                                                                                                                                   

Leipurinkatu 5

20780 KAARINA

0400 921 813, leena.leinonen@okartek.fi


KAARINAN KAUPUNKI

Jorma Ojala    

Hankintapäällikkö, vakuutusvastaava

Lautakunnankatu 4   

20780 Kaarina  

050 3732475

 www.kaarina.fi