Tampereen seudun tapaaminen

Kuvahaun tulos haulle Kuvia

Hyvä Tampereen seudun köyliöläinen!

Kesä on kääntymässä syksyyn ja on syksyn aktiviteettien aika.
Köyliön ystävät-jaosto järjestää syksyn mittaan kotiseutuhenkisiä ystävätapaamisia Etelä-Suomen kaupungeissa.  Tampereen seudun köyliöläiset kokoontuvat tuttuun paikkaan Tampereen Yhteiskoulun filosofian luokkaan, Hallituskatu 32 (käynti sisäpihalta, jossa parkkipaikkoja)  maanantaina 18.9. kello 17.30:

- juodaan kaffetta ja vaihdetaan kuulumisia
- saadaan tuoreimmat kunnan ja Köyliö-seuran kuulumiset
- Museotaksvärkkihanke esittäytyy  Kalevi Salmin johdolla
- kerrotaan valmistumassa olevan Köyliist 14-kirjan ”Lempimäisiä” sisällöstä ja julkaisemisajankohdasta.  Kirjasta kertoo  Samuli Vahteristo.  Jo julkaistuja kirjoja on mukana.  Tarkista, mitä sinun kirjahyllystäsi mahdollisesti puuttuu.

Em. lisäksi mukaan tulevat vuoden 2017 Lalli ja Kerttu sekä jäseniä seuran hallituksesta.  Tulethan sinäkin?
Ilmoittautuminen Pirkko Partaselle 15.9. mennessä pirkkopartanen13@gmail.com tai puhelin 045 8565633.
Tervetuloa!
Tampereen touhuajat Pirkko Partanen ja Martti Erkkilä

Ps.  Jäsenmaksut ovat seuran tekemän kotiseututyön tärkein rahoituslähde.  Oletko sinä kantanut ”kortesi” kekoon. Ellet, tee se maksamalla jäsenmaksu 15 € (perhejm. 25 €)  tilille FI30 5476 684040  0112 91.

UUSI jäsen, muista antaa yhteystietosi ja mahdollisen perhejäsenen nimi.
Ja vielä - päivitäthän  yhteystietosi ajan tasalle (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite…). Ilmoita muutoksista    santalat@pp.inet.fi tai 050 5417945.