Rauman seudun ystävätapaaminen

Hyvä Rauman seudun köyliöläinen

Tule mukaan kotiseutuhenkiseen  ystävätapaamiseen, joka  toteutuu arvokkaassa kulttuuriympäristössä Wanhan Rauman Kaffebaarissa  torstaina 16.11. kello 18.00.  Ohjelmassa mm.:

- juodaan kaffetta ja vaihdetaan kuulumisia
- kuullaan tuoreimmat kunnan, seurakunnan  ja Köyliö-seuran kuulumiset

- Köyliist 14-ruokaperinnekirja julkaistaan isänpäivän tienoilla. Kirjan työnimi on "Lempimäisiä" legendaarisen pitokokin Lempi Nummen mukaan. Seuran puheenjohtaja Samuli Vahteristo esittelee kirjan, jota voit myös ostaa itsellesi tai lahjaksi pukin konttiin.  Myös vanhempia Köyliist-kirjoja  (1-13) on mukana.  Tarkista, mitä sinun kirjahyllystäsi puuttuu ja tee edullisia täydennysostoksia!
Kainon valmistamia Köyliö-seuran nimikkohuiveja ja tiukuja myös saavilla käynnin yhteydessä.

- Salmin Kalevi puolestaan näyttää ja kertoo, mitä kaikkea Köyliön museoiden kätköistä on Museotaksvärkkihankkeen kuvauksissa löytynyt.  Hän on mm. tehnyt koosteen piipuista, ennenvanhaisista juhlapuvuista ja opetuksessa käytetyistä havaintoesineistä

Tämän mielenkiintoisen lisäksi ja sokerina pohjalla on yhteinen kotiseutuhenkinen parituntinen, jossa seurasta mukana Lalli ja Kerttu, em.esiintyjät ja muitakin seuran toimijoita.

Ilmoittaudu Erkille  0400 590260, erkki@hammar.fi  12.11. mennessä.
Tervetulotoivotuksin Raija Nikki ja Erkki Hammar, Rauman toimijat Kepolan kylästä

Ps.  Jäsenmaksut ovat seuran tekemän kotiseututyön tärkein rahoituslähde.  Oletko sinä kantanut ”kortesi” kekoon. Ellet, tee se maksamalla jäsenmaksu 15 € (perhejm. 25 €, kerro perhejäsenen nimi)  tilille FI30 5476 6840  0112 91.

UUSI jäsen, muista antaa yhteystietosi (osoite, puhelinnumero, sähköposti…) ja mahdollisen perhejäsenen nimi.
Ja vielä - päivitäthän  yhteystietosi niiden muuttuessa ajan tasalle. Ilmoita muutoksista    santalat@pp.inet.fi tai 050 5417945