Helsingin seudun ystävätapaaminen

Hyvä Helsingin seudun köyliöläinen

Tervetuloa  ystävätapaamiseen tiistaina 21.11.2017. Vierailemme eduskunnassa ja tapaamme  Köyliö-syntyisen ministerimme Petteri Orpon sekä istahdamme lyhyeen palaveriin HERO ry:n tiloissa:

Aikataulu on seuraava:
12.00 kokoontuminen eduskuntatalon edustalla portilla B(ks. liite: ohjeet Eduskuntataloon saapuville))
12.30 opastettu kierros peruskorjatussa eduskuntatalossa
13.30 tapaaminen ministeri Petteri Orpon kanssa
14.00 -15.20  seuraamme eduskunnan täysistuntoa

klo 15.45 – 17.15 Köyliön Ystävien kokoontuminen HERO ry, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry. os. Erilaisen oppimisen keskus, Vilhonkatu 4 B 13 2.krs. Matkaa eduskuntatalolta HERO:n on 1 km. Matka taittuu esim. kävellen tai taxilla. Kokousasioita:

-juodaan kaffetta ja vaihdetaan kuulumisia

- Köyliist 14-ruokaperinnekirja julkaistaan isänpäivän tienoilla. Kirjan työnimi on "Lempimäisiä" legendaarisen pitokokin Lempi Nummen mukaan. Seuran puheenjohtaja Samuli Vahteristo esittelee kirjan, jota voit myös ostaa itsellesi tai lahjaksi pukin konttiin.  Myös vanhempia Köyliist-kirjoja  (1-13) on mukana.  Tarkista, mitä sinun kirjahyllystäsi puuttuu ja tee edullisia täydennysostoksia! Tilaa jo etukäteen!
Kainon valmistamia Köyliö-seuran nimikkohuiveja ja tiukuja myös saavilla käynnin yhteydessä. Tilaa jo etukäteen!

- Salmin Kalevi näyttää ja kertoo, mitä kaikkea Köyliön museoiden kätköistä on Museotaksvärkkihankkeen kuvauksissa löytynyt.  Hän on mm. tehnyt koosteen piipuista, ennenvanhaisista juhlapuvuista ja opetuksessa käytetyistä havaintoesineistä

Tämän mielenkiintoisen lisäksi ja sokerina pohjalla on yhteinen kotiseutuhenkinen puolitoistatuntinen, jossa seurasta mukana Lalli ja Kerttu, em. esiintyjät ja muitakin seuran toimijoita.

Mukaan ovat tervetulleita niin Helsingin seudulla asuvat kuin muualtakin tulleet Köyliö-seuran jäsenet ja Köyliön ystävät.  25 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Sitovat ilmoittautumiset  Paula Auerkarille puhelin  040 4117 847 tai paula.auerkari@vantaa.fi  15.11. mennessä.
Ilmoita vierailun onnistumiseksi mahdollisesta liikuntaesteestä ja rajoitukset kahvitarjoilun suhteen. - KIITOS -

Ps.  Jäsenmaksut ovat seuran tekemän kotiseututyön tärkein rahoituslähde.  Oletko sinä kantanut ”kortesi” kekoon. Ellet, tee se maksamalla jäsenmaksu 15 € (perhejm. 25 €)  tilille FI30 5476 6840 0112 91.
Ja vielä – kerrothan /päivitäthän  yhteystietosi Helenalle santalat@pp.inet.fi tai 050 5417945.