Turun ystävätapaaminen

Hyvä Turun seudun köyliöläinen!

Köyliö-seuran Ystävät-jaosto järjestää syksyn mittaan kotiseutuhenkisiä ystävätapaamisia Etelä-Suomen kaupungeissa.  Turun seudulla treffit ajoittuvat joulun alle eli tapaamme keskiviikkona 13.12.2017 kello 17.00 Lounais-Suomen Marttojen kokoustiloissa Ylipistonkatu 33 G. Ohjelmassa mm.:
- juodaan kaffetta ja nautitaan jouluisista pöydän antimista
- saadaan tuoreimmat kunnan ja Köyliö-seuran kuulumiset sekä katsauksen Martta-toimintaan Köyliössä ennen/nyt.
- Salmin Kalevi  näyttää ja kertoo, mitä kaikkea Köyliön museoiden kätköistä on Museotaksvärkkihankkeen kuvauksissa löytynyt: mm. kooste piipuista, opetuksen havainnollistamisen välineistä ja ennenvanhaisista  juhlavaatteista
- Köyliist 14-ruokaperinnekirja julkaistaan isänpäivän tienoilla. Kirjan työnimi on "Lempimäisiä" legendaarisen pitokokin Lempi Nummen mukaan. Seuran puheenjohtaja Samuli Vahteristo esittelee kirjan, jota voit ostaa itsellesi tai lahjaksi pukin konttiin.  Myös vanhempia Köyliist-kirjoja  (1-13) on mukana.  Tarkista, mitä sinun kirjahyllystäsi puuttuu ja tee edullisia täydennysostoksia!
Kainon valmistamia Köyliö-seuran nimikkohuiveja myös saavissa käynin yhteydessä.

Illassa ovat mukana  vuoden 2017 Lalli ja Kerttu sekä em. esiintyjien lisäksi muitakin seuran toimijoita.
Tulethan sinäkin, tuo mukana ystäväsikin!
Ilmoittaudu Maritalle puhelin 050 3426466, marita.holkeri@gmail.com tai Helenalle puhelin 050 5417945, sähköposti santalat@pp.inet.fi  10.12. mennessä

Iloisiin tapaamisiin Marita Holkeri os. Erkkilä Kalmeenkulmalta  ja Helena Santala os. Hyötilä Kepolasta

Ps.  Jäsenmaksut ovat seuran tekemän kotiseututyön tärkein rahoituslähde. Oletko sinä kantanut "kortesi" kekoon. Ellet, tee se maksamalla jäsenmaksu 15 euroa (perhejm. 25 euroa)  tilille FI30 5476 6840  0112 91.
Muista mainita perheenjäsenen nimi ja UUSI jäsen, muista antaa yhteystietosi (osoite, puhelinnumero ja sähköposti)   Muutoksista yhteystiedoissa voi ilmoittaa Helenalle  santalat@pp.inet.fi tai 050 5417945.