Tampereen seudun tapaaminen

Ensinnäkin kiitos vieraillemme Köyliö-seurasta syyskuun kokouksessa. Vierailijat tuovat aina oman  virkistävän panoksensa tapaamisiin. Nytkin saimme kuulla kattavan selvityksen uusista suunnitelmista  ensi vuodelle, kurkistimme museohankkeen salalokeroihin. Saimme myös seikkaperäisen esityksen pian ilmestyvästä uudesta Köyliist-kirjasta. Kirjan nimi Lempimäisiä juontaa juurensa Köyliössä pitokokkina toimineesta Lempi Nummesta. Kirjassa on hauskasti kirjoitettuja kertomuksia tuon ajan pitokokeista, heidän käyttämiään reseptejä jne. sekä runsas laadukas kuvitus.Eli taas ilmestyy hyvä kirja itselle tutkittavaksi mitenkäs silloin toimittiin tai lahjaksi jollekin Köyliön ystävälle.

Lokakuun kokouksemme on maanantaina 30.10. 2017 klo 18 Tampereen yhteiskoululla, Hallituskatu 32. Silloin tutkimme Köyliö-seuran kuva-aarteita netissä sekä saamme tuoreet terveiset tutkijan esitelmästä piispa Henrik.

Olet lämpimästi tervetullut.

Ota tarvittaessa yhteyttä