Tampereella tapahtuu

Hei.
Nyt kutsun teitä toisenlaiseen Köyliön Ystävien tapaamiseen. Kokoonnumme maanantaina 27.11.2017 klo 15 niin kutsutussa Pohjola Talossa, osoite on Otavalankatu 9, 33100 Tampere.
Siellä Leila Strömberg-Koli esittelee äitinsä elämään liittyvää näyttelyä "Ystävyyttä 30 vuotta". Näyttelyssä on Tanskaan lähetettyjen sotalasten kuvia ja kertomuksia. Lisäksi saamme tutustua sekä Tanskan että Suomen kehitykseen viimeisen 100 vuoden ajalta, maiden eroista ja yhtäläisyyksistä. Köyliöläisyys näkyy siis tässäkin tarinassa.
Esittelyn jälkeen kokoonnumme Tuomiokirkokatu 34 sijaitsevaan Kahvisalonkiin. Siellä voimme vielä jakaa ajatuksiamme näyttelystä ja kuulla muita kuulumisia sekä ostaa Köyliist...14 kirjan. Seura on luvannut maksaa kahvin/teen, mutta kastettavan kustannamme kukin itse.
Olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit tulostasi, niin voin kertoa kahvilaan ryhmämme suuruuden. Ja toinen toive olisi jos ilmoittaisit halusi ostaa uunituore Lempimäisiä kirja. Kirjassa on mukavia kertomuksia köyliöläisistä pitokokeista, ruuanlaitosta ja muutenkin tuon ajan elämänmenosta. Kansikuvassa on Lempi Nummi, joka leipoo lämpimäisiä. Tässä selitys kirjan nimestä, ei siis kirjoitusvirhe. Minulla on kirjoja jo nyt Tampereella muutama kappale, mutta tarvittaessa hankin niitä tänne lisää, jotta saat oman kappaleesi vaivattomasti.
Yhteydenottotoivein
Pirkko Partanen
pirkkopartanen13@gmail.com
puh. 045-8565 633