Tampereen lukupiiri

Hei taas.
Tällaista tämä nykymaailma on. Kirjoitin pitkän viestin Runebergin henkeen. Mutta viestit joskus katoavat taivaan tuuliin, vaikka vika ei ihan aina ole näppäilijässäkään. Tuossa kadonneessa viestissä kiittelin teitä menneestä ja tietenkin toivotin hyvää tätä vuotta.
Kerroin myös koskettavasta kohtaamisesta 102 vuotiaan herttaisen rouvan kanssa. Hän asuu yksinään samassa kerrostalossa kuin minä. Vein hänelle hänen tilaamansa uusimman Köyliist kirjan. Lämmin halaus, herttainen hymy ja lause joka jäi mieleeni: "kyllä meidän köyliöläisten kelpaa".
Kirjeessäni toivoin, että tällainen köyliöläisyys koskettaisi myös nuorempia.
Mutta varsinainen asiani siinä oli tiedottaa tammikuun kokoontumisesta, joka on maanantaina 29.01.2018 klo 18 Tampereen  yhteiskoululla, Hallituskatu 32.
Tuolloin Martti Erkkilä esittelee uusimman kirjan sekä pohdimme kylien merkitystä Köyliölle. Joistakin kylistä on julkaistu omat kirjansakin.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ja myös antamaan  ideoita toimintaamme, jotta kevään uudet tuulet puhaltaisivat virkistystä meille kaikille.
Tervehtien
Lukupiirin isäntä Martti Erkkilä 0400-425236  martti.erkkila@pp.inet.fi aluevastaava Pirkko Partanen  045-8565633 pirkkopartanen13@gmail.com