Kotiseuturetki Euraan

Opastettu tutustuminen Esihistorian opastuskeskus Nauravaan lohikäärmeeseen Eurassa lauantaina 14.4. kello 12.00  alkaen.  Sisäänpääsymaksu 4 €  (2 €, jos ryhmäkoko vähintään 10 henkilöä).  Seura maksaa opastuksen.
Opastuskeskuksessa avoinna näyttely ”Muotoilua aikojen takaa – Koruja muinaisten esikuvien mukaan”. Näyttelyssä kerrotaan muinaislöytöjen inspiroimien korujen kautta, millaisia koruja käytettiin etenkin rautakauden eri vaiheissa: kerrotaan tarinaa muinaisesta muodista ja muotoilusta. Näyttelyssä on esillä parisataa arkeologisten löytöjen pohjalta tehtyä korua. Esillä on  runsas valikoima Kalevala Korun koruja eri vuosikymmeniltä, mutta myös mm. kotiseutuyhdistysten teettämiä koruja sekä käsityöläisten valmistamia korumalleja.
Em.  jälkeen kahvihetki ja näyttelyyn tutustuminen Taidetalo Kaisa Soverolla n. kello 13.30.  Ilmoittaudu Pirkko Peltolalle puhelin 040 0437803 tai pirkko.peltola@harjavalta.fi 10.4. mennessä.