Tampereen tapaaminen Köyliössä

Tamperelaisten kesätapaaminen oli tänä vuonna Köyliön Villa Linturissa. Tämän vuoden Kerttu eli Pirjo Kotiranta oli lupautunut  esittelemään talon historiaa, johon Erkkilän Martti historiaan perehtyneenä lisäsi joitakin arvokkaita kommentteja. Historiikki oli niin elävä, että mukana olijat intoutuivat muistelemaan omia lapsuuden kokemuksiaan ja kyselemään vielä lisätietoja ja vahvistuksia muistoilleen. Nauru raikui ja ilon kyyneleet valuivat silmäkulmista, kun hauskat tarinat suorastaan sinkoilivat pienessä Villa Linturin kammarissa.
Näin hauskaa ja mukaansatempaavaa kokoontumista jäämme haikeana kaipaamaan, kun syyskuussa taas aloitamme ns. normaalit Lukupiirit Tampereella. Mutta kyllä meillä talvisaikaankin on aina rennon mukavaa, tulkaa vaikka katsomaan.
Syyskuun tarkempi kokoontumisaika ilmoitetaan myöhemmin.
Oikein hyvää kesää kaikille!
terveisin Pirkko
045-8565 633Hei pitkästä aikaa!
Kevät mennä hupsahti ja suvi tuli ennätysajassa. Näiden kauniiden kesämaisemien keskellä haluan vielä palata edelliseen toimintakauteemme.
Ja palata nimenomaan
kiitosten merkeissä. Kiitokset kuuluvat kaikille teille, jotka olitte innolla mukana toiminnassa.
Lisäksi suurkiitos Martille hänen paneutumisestaan käsiteltäviin aiheisiin ja mielenkiintoisesta tavasta saada meidät kaikki lumoutumaaan uudesta tiedosta.
Mutta kuten varmaan muistatte, sovimme alustavasti kesätapaamisesta Köyliössä. Olemme Martin kanssa miettineet seuraavaa; kokoontuisimme maanantaina 2.7. Villa Linturisssa klo 16. Juttelisimme kahvikupin äärellä kuulumisia, katselisimme esillä olevaa taidenäyttelyä jne. Jokainen voi tilata itse kahviosta mieltymystensä mukaista suuhun pantavaa.
Lisäksi voisimme mennä vielä illalla TUISKULAN Kesäteatteriin. Yällissii Yrittäjjii alkaa klo 19.
Lippuja voi varata 02- 5546370, eläkeläishinta 16,00 ?.
Ilmoitathan tulostasi minulle joko 045-8565633 tai pirkkopartanen13@gmail.com.
Tapaamisiin Köyliö Päivillä ja/tai Villa Linturissa ma 2.7.2018 Terveisin Pirkko