Turun lukupiiri Salossa

Kesäinen tervehdys!

Tässä kesän keskellä jo ajatus kohti syksyä. Lukupiirimme aloittaa syyskauden Salossa. Helena Varjus-Järvinen toivottaa meidät tervetulleiksi seuraavaan lukupiiriin keskiviikkona 5.9. klo 16 heille kotiin. Osoite on Huippulankuja 3, punainen talo mäen päällä.
Luettavaksi valitsimme 2010-luvulta Pauliina Rauhalan romaanin Taivaslaulu (2013). Kirja on rohkea kuvaus vanhoillislestadiolaisuudesta. Seppo ja Marita alustavat keskustelun lukukokemuksesta.
 
Lämpimät kiitokset Salmin Aimolle ja Tuijalle lukupiiri-isännyydestä Tuiskulassa. Aimo kertoi Salmin talon ja sen asukkaitten historiasta. Niistä oli kiinnostavaa kuulla. Kahvipöydän herkut maistuivat erinomaisesti, ja keskustelu kirjallisuudesta virisi ilahduttavan vilkkaana. Jusa Peltoniemen kirjoittama satiiri ei niin kovin kiittäviä kommentteja saanut.
Ilta jatkui viihtyisänä Tuiskulan Kesäteatterissa. Kannattaa mennä katsomaan  "Yällisii yrittäjjii", jos et vielä ole sitä nähnyt. Tuiskulalaiset tekevät taas ansiokkaasti laadukasta teatteria.
Vielä on kesää jäljellä ... nauttikaamme siitä täysin siemauksin!
Iloisiin tapaamisiin!
T. Helenat ja Marita