Helsingin seudun ystävätapaaminen

Hyvä Helsingin seudun köyliöläinen

Tervetuloa ystävätapaamiseen torstaina 22.11.2018. Vierailemme Yleisradiossa ja vierailun jälkeen istahdamme lyhyeen palaveriin kahvilassa. Kansallismuseossa on näyttely 10000 vuotta muotoilua - Ihminen, Aine ja Metamorfoosi.
Aikataulu on seuraava:
12:00 -13:00 Suomen kansallismuseo os. Mannerheimintie 34. Näyttelyssä on esillä Tuiskulan Rautamaasta kansallismuseoon lahjoitettu Jaakobin uni-ryijy vuodelta 1704. Köyliö-seura tarjoaa opastuksen, sisäänpääsy 12€/9€. Kokoontuminen klo 11:50 ulkona pääsisäänkäynnin lähistöllä.
14:45 Kokoontuminen Ylen Studiotalo (os. Uutiskatu 8) aula. Henkilöllisyys pitää pystyä todistamaan. Ylen Pasilan alueen kartta: http://yle.fi/aihe/yleisradio/yhteystiedot.
Omalla autolla tuleville on pieni määrä 2 tunnin parkkipaikkoja Studiotalon edessä sekä Mediatalon ja Studiotalon välisellä aukiolla.
15:00 Yleisradio opastettu kierros
16:00 Studio10-kahvilassa kuulumisten vaihto
Voit osallistua vain Kansallismuseon vierailulle tai Yleisradioon tai molempiin. Jokainen huolehtii omat matkajärjestelynsä.

Mahdollisuus ostaa itsellesi tai lahjaksi pukin konttiin Köyliist -kirjoja  (1-14) on mukana. Tarkista, mitä sinun kirjahyllystäsi puuttuu ja tee edullisia täydennysostoksia! Tilaa jo etukäteen!
Kainon valmistamia Köyliö-seuran nimikkohuiveja ja hopeisia tiukuja on myös saavilla käynnin yhteydessä. Tilaa jo etukäteen!

Mukaan ovat tervetulleita niin Helsingin seudulla asuvat kuin muualtakin tulleet Köyliö-seuran jäsenet ja Köyliön ystävät. 25 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Sitovat ilmoittautumiset Paula Auerkarille puhelin  040 4117 847 tai paula.auerkari@vantaa.fi 15.11. mennessä.
Ps. Jäsenmaksut ovat seuran tekemän kotiseututyön tärkein rahoituslähde.  Oletko sinä kantanut ”kortesi” kekoon. Ellet, tee se maksamalla jäsenmaksu 15 euroa (perhejm. 25 euroa )   tilille FI30 5476 6840 0112 91.
Ja vielä – kerrothan/päivitäthän yhteystietosi Helenalle;  email: santalat@pp.inet.fi tai 050 5417945.