Hyvää alkavaa syksyä!

Aloitimme syyskauden lukupiirit Salossa. Meitä odotti kesäisen kukkiva pihapiiri ja vieraanvarainen isäntäväki. Helenalle ja Ensiolle suurkiitokset!
Pauliina Rauhalan Taivaslaulu sai keskustelussamme kiitosta kauniista kielestä ja hienosta kuvailevasta kerronnasta. Kirjailija esittää rohkeasti vanhoillislestadiolaisuuden sääntöjen seurauksia. Tämä aihe antoi meille runsaasti keskusteltavaa.

Santalan Helena kertoi Köyliö-seuran syksyn toiminnasta ja uusista suunnitelmista. Monenlaista kiinnostavaa on tulossa.

Seuraavaksi kokoonnumme tiistaina 6.11.2018 klo 17 Turussa Café Artissa. Luettavaksi valitsimme Heidi Köngäksen romaanin Sandra (Otava, 2017). Tässä Sandra-romaanissa lapsenlapsi tutkii, miten isoäidille kävi vuonna 1918 Ylä-Väärissä. Helena Varjus-Järvinen alustaa keskustelun kirjan tiimoilta.
Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin Helena ja Marita