Tampereen lukupiiri

Hei
Oikein hyvää lokakuun alkua hyvät ystävät.
Olemme saaneet nauttia aivan ihanasta kesästä ja alkusyksystä saaden varmasti monia miellyttäviä kokemuksia jo pelkästään luontoa katselemalla. Luontokuvat muuttavat muotoaan syksyn edetessä. Juuri tämä luonnon monimuotoisuus on meidän suomalaisten etuoikeus.
Uskoakseni seuraavan kirjan teksti maalailee myös erinäisiä kuvaelmia eteemme. Ainakin jos muistamme Paula Havasteen teksitä kirjassa Tuulen vihat, jota käsittelimme jokin aika sitten. Maan vihat on jatkoa tälle. Tämän kirjan myötä saamme nähdä mitä tapahtuu kuvitteellisille päähenkilöille, jotka mitä ilmeisemmin ovat meidän köyliöläisten Kerttu ja Lalli.
Eli kokoonnumme manantaina 29.10. klo 18.00 Tampereen yhteiskoululla vanhassa tutussa filosofian luokassa. Paula Havasteen Maan vihat kirjaa on ainakin Koivistonkylän, Peltolammin, Lielahden ja Metson kirjastoissa. Mutta tilanteet näissä vaihtuvat, joten kysy omasta kirjastostasi kirjan saatavuutta. Havasteen kirjoja on myös Adlibriksessä myynnissä, jos haluaa kirjan ostaa omakseen.
Syysterveisin
Pirkko Partanen 045-8565 633
Martti Erkkilä 0400-425 236