Käynnistimme "lukuvuotemme" Turussa talvisissa merkeissä. Santalan Helena ja Tapani alustivat monipuolisesti keskustelun Minna Rytisalon RouvaC:stä. Minna Canth, hänen persoonansa ja merkityksensä suomalaisena kirjailijana, lehtinaisena ja yhteiskunnallisena vaikuttajana, kuin myös perheenäitinä, ystävänä ja aviopuoolisona antoivat meille runsaasti keskustelun aiheita. Mainiota oli myös kuulla lukupiiriläisten omia kokemuksia kouluajoilta, jolloin Minna Canthiin jo tutustuttiin. Kiitokset kaikille!

Tervetuloa seuraavaan lukupiiriin maanantaina 25.3. klo 17 Turkuun Café Artiin. Valitsimme luettavaksi Olli Jalosen romaanin Taivaanpallo, josta hän sai kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon viime vuonna. Salmin Mirja alustaa keskustelun kirjasta.

Tervetuloa myös Turun seudun Köyliön ystävien tapaamiseen 16.2.2019 klo 14 Turun kristilliseen opistoon. Asiasta on enemmän Köyliö-seuran sivuilla http://www.koylio-seura.fi/
Lumenkaunista talven jatkoa!
Terv. Helena ja Marita