Köyliö-päivät

Tervetuloa Köyliö-päiville 29.-30.6.-19.  Päivien ohjelman suunnittelu on valmistumassa yhteistyössä kunnan, kappeliseurakunnan ja Yttilän kyläyhdistyksen kanssa. Päivien sisältö:

Köyliö-päivät tarjoavat monipuolista nähtävää ja koettavaa

Lauantaina 29.6.:

- 10-11.30 luentotilaisuus kunnanvirastolla ”Tunnetko vanhaa Köyliötä” – Valokuvat-arkistosta ammennettua Jaakko Ojala, Samuli Vahteristo-

- 10-14 Sepän Aittapuisto (Ristola),  uutta esineistöä ja ”mitä löytyykään kuusien kätköistä?”

- 11-16 Anneli Hillin ateljee Tyytyn koululla

- 11-17 Villa Linturi, Efralaisten taidenäyttely

- 12-15 Räisäläkeskus ja -museo

- 12-15 Lallin Galleria, Sävysysterien taidenäyttely

- 13-14 historian havinaa, opastettu tutustuminen Yttilän Ottaan, oppaana Mirja Reunanen

- 13-15 Kepolan kirjasto, jossa mehutarjoilu ja lapsille kirjanmerkkien askartelua.

- 14.30-15.30 patsaskierros Lauri Huhtisen pihalle ja tutustuminen Riikka Palosen töihin.   Kokoontuminen Yttilän museokoululla

- 14-16 mölkkyottelu Yttilän museokoulun kentällä, arvontaa

-------------------

- 17.30-19.30 koko perheen iltatapahtuma Yttilän Museokoululla.

LIPUT 5 € aikuinen, 10 € perhelippu.  Sisältää ohjelman, kahvin ja kahvileivän

ARVONTA, liput 5 €/3 kpl.  Lippuja myydään "lippuluukulta" ja väliajalla

Juontajana Marko Pelttari

Musiikkia, Reijo Kivimäki

Esitys Museokoulun historiasta, Sari Minkovitsch

Musiikkia, Sonja Kaisajoki, alttoviulu

Eemeli 6 vuotta esiintyy

Laulua, Taina Rajala

Väliaika: kahvittelua ja arpojen myyntiä. Ilman salliessa oleskellaan ulkona, kahvia myös sisältä

Vuoden kylätoimijan julkistaminen, Merja Mikkola ja Marko Pelttari

Arvonta

Musiikkia, Reijo Kivimäki

__________________________

Kello 19.30 yhteislaulutilaisuus Museokoulun pihalla, sateen sattuessa sisällä.  Kepolan Laulumiehet ja Pelimanniyhtye vastaavat säestyksestä ja toimivat esilaulajina. Munkkikahvit 3 €. Myös makkaraa tarjolla.

Sunnuntaina 30.6.:

- 10.00 vanhan ajan messu Köyliön kirkossa.  Messun toimittaa Sakari Vuola, kanttorina Jari Ketola.  Yksinlaulua Satu Vesa.  Palveluvuorossa : ovella Helena Santala ja Marko Pelttari, tekstit Marko Pelttari, kolehti Liisa Yski ja Asser Lehtoranta. Tuuletetaan kansallis- tai Köyliön naisen pukuja tms. teemaan sopivaa vaatekertaa...

- n. 11.45 siirrytään Lallin koululle, missä Yttilän kyläyhdistyksen valmistama ja tarjoilema keittolounas lisukkeineen ja jälkiruokakahvit kera kastettavan.  Hinta yhteensä 10 €.  Ilmoittautumiset Merja Mikkolalle puhelin 040 5615917 tai merja.mikkola24@gmail.com  25.6. mennessä.  Ilmoita ruokarajoitteet.

Luokkatilassa on käsityönäyttely. Vanhoja käsitöitä, mutta myös uudempia, mm. koululaisten töitä. Myös seuran tuotteet- kirjat ja korut ovat esillä ja ostettavissa.

Kello 13.00 siirrytään liikuntasaliin pääjuhlaan:

Juhlan juontaa Veli-Pekka Suni

Suvivirsi

Tervehdyssanat,  Helena Santala, Köyliö-seuran puheenjohtaja

Musiikkia, Kepolan Laulumiehet ja Pelimanniyhtye "Kuin lapsena ennen"

Säkylän kunnan tervehdys, kunnanjohtaja Teijo Mäenpää

Lausuntaa, Päivi Saarinen "Keskikesällä" ja "Lapset liivalla"

Juhlapuhe, rovasti emeritus Veijo Järvinen

Yhteislaulua Kepolan Laulumiesten ja Pelimanniyhtyeen johdolla "Mun kaunis kotimaani"

******

Väliaika, jolloin on mahdollisuus tutustua käsityönäyttelyyn ja seuran myyntituotteisiin. Juodaan Säkylän kunnan 150-vuotisjuhlakahvit

*******

Musiikkia, Lalli 2018 Ahti Laine, saksofoni "Kesäillan valssi" ja "Myrskyluodon Maija"

Köyliön Lallin ja Kertun julkistaminen

Vuoden kylätoimijan esittely ja  kukitus

Palkitsemiset, muistamiset

Musiikkia, Kepolan laulumiehet ja Pelimanniyhtye, sikermä operetista Mustalaisryhtinatar

Päätössanat, vapaaherra Axel Cedercreutz

Satakunnan laulu

Pääjuhlan jälkeen voi edelleen tutustua käsityönäyttelyyn ja siirrytään luokkatilaanostaa seuran tuotteita. Myös ko. luokkatilassa muistelutilaisuus ”Yttilän raitti”. Raitille johdattelevat Sari Minkovitsch ja Hannu Hilli

Klo 19 Tuiskulan Torpparimuseo, näytelmä "Kotomaan vaaran vuaret"

Liput 20/18/10€

Huom!  www-sivut täydentyvät edelleen.  Seuraa sivuja !