Köyliö-päivät

Tervetuloa Köyliö-päiville 29.-30.6.-19.  Päivien ohjelman suunnittelu on käynnissä yhteistyössä kunnan, kappeliseurakunnan ja Yttilän kyläyhdistyksen kanssa. Päivien sisällöstä tiedetään jo nyt:

Köyliö-päivät tarjoavat monipuolista nähtävää ja koettavaa

Lauantaille 29.6. kaavailtua:
- 10-11.30 luentotilaisuus kunnanvirastolla ”Tunnetko vanhaa Köyliötä” – Valokuvat-arkistosta ammennettua Jaakko Ojala, Samuli Vahteristo
- 10-14 Tuiskulan kotikolo, jossa taidenäyttely.
- 12-15 Lallin Galleria, Sävysysterien taidenäyttely
- 10-14 Sepän Aittapuisto (Ristola),  uutta esineistöä ja ”mitä löytyykään kuusien kätköistä?”
- 11-17 Villa Linturi, Efralaisten taidenäyttely , myös sunnuntaina
- 12-15 Räisäläkeskus ja -museo, myös sunnuntaina 12-16
- 13-14 uutena opastettu tutustuminen Yttilän Ottaan, oppaana Mirja Reunanen
- 14.30-15.30 patsaskierros Lauri Huhtisen pihalle ja tutustuminen Riikka Palosen töihin.
- 11-16 Anneli Hillin ateljee Tyytyn koululla, myös sunnuntaina
- 13-15 Kepolan kirjasto, jossa mehutarjoilu ja lapsille kirjanmerkkien askartelua.

- 14.00 mölkkyottelu Yttilän museokoulun kentällä, arvontaa

- 17.30-n. 19.30 koko perheen iltatapahtuma Museokoululla

- 19.30 Yhteislauluilta Museokoulun pihalla (sateen sattuessa sisällä).  Kepolan Laulumiehet ja Soitinyhtye Satakieli vastaavat musiikista ja toimivat  esilaulajina.

Sunnuntaina 30.6.:
- 10.00 messu Köyliön kirkossa.  Messun toimittaa Sakari Vuola .  Palveluvuorossa Köyliö-seura ja Yttilän kyläyhdistyksen väki

- n. 11.45 siirrytään Lallin koululle, missä Yttilän kyläyhdistyksen valmistama ja tarjoilema keittolounas lisukkeineen ja jälkiruokakahvit kera kastettavan.  Hinta yhteensä 10 €.  Ilmoittautumiset Merja Mikkolalle puhelin 040 5615917 tai merja.mikkola24@gmail.com  25.6. mennessä.  Ilmoita ruokarajoitteet.
- Luokkatilaan rakennetaan käsityönäyttely. Vanhoja käsitöitä, mutta myös uudempia, mm. koululaisten töitä.

- klo 13.00 siirrytään liikuntasaliin pääjuhlaan
 ohjelmasta tiedetään:
Alkumusiikkia
Tervetulotoivotukset,  Helena Santala, Köyliö-seuran puheenjohtaja
Musiikkia, Kepolan Laulumiehet säestäjänään Soitinyhtye Satakieli
Säkylän kunnan tervehdys, kunnanjohtaja Teijo Mäenpää
Lausuntaa, Päivi Saarinen
Juhlapuhe, rovasti emeritus Veijo Järvinen
Yhteislaulua Kepolan Laulumiesten ja Soitinyhtye Satakielen johdolla, kappale?
******
Väliaika, jolloin on mahdollisuus tutustua käsityönäyttelyyn ja seuran myyntituotteisiin. Juodaan Säkylän kunnan 150-vuotisjuhlakahvit
*******
Musiikkia