Tampereen seudun ystävätapaaminen

21.9.2019 klo 14-18 Tampereen seudun ystävätapaaminen Tampereen yhteiskoulussa osoitteessa Hallituskatu 32, Tampere

Tervetuloa ystävätapaamiseen Tampereelle!

Köyliön ystävien 10-vuotistaipaleen kunniaksi olemme ideoineet juhlakiertueen, jonka puitteissa piipahdamme jokaisessa ystäväkaupungissa ja Köyliön lähialueella. Nyt on vuorossa Tampere.

Tapaamisen pääohjelmana on Köyliön valokuvat -arkiston käytön uutuudet, uusien ominaisuuksien ja uusien museokuvien esittely (noin 2300 kuvaa) ja arkiston taustojen tilannekartoitus. Paljon muutakin on ”tarjouksessa”, esimerkiksi tieoa Köyliist15-kirjan tekemisestä, sisällöstä ja ilmestymisajasta. Tärkeää on myös se, että voimme vaihtaa kuulumisia ja keskustella yhdessä Köyliö-seuran ja Köyliön ystävien järjestämistä tapahtumista.

Aluetapaamisessa meillä on mahdollisuus tutustua myös paikalliseen kulttuuriantiin.

Kahvitarjoilu!

Ilmoittautumiset Maritalle 16.9.2019 mennessä: marita.holkeri@gmail.com tai puh. 0503426466

Lämpimästi tervetuloa!

T. Helena, Kalevi ja Marita

Ja vielä, jos yhteystiedoissasi on tapahtunut muutoksia, ilmoitathan niistä Maritalle. Kiitos!

28.9.2019 klo 14-18 Helsingin seudun ystävätapaaminen. Tapaamispaikka on vielä avoin.

Tervetuloa ystävätapaamiseen Helsinkiin!

Köyliön ystävien 10-vuotistaipaleen kunniaksi olemme ideoineet juhlakiertueen, jonka puitteissa piipahdamme jokaisessa ystäväkaupungissa ja Köyliön lähialueella. Nyt on vuorossa Helsinki.

Kahvitarjoilu!

Ilmoittautumiset Maritalle 23.9.2019 mennessä: marita.holkeri@gmail.com tai puh. 0503426466

Lämpimästi tervetuloa!

T. Helena, Kalevi ja Marita