Helsingin seudun ystävätapaaminen


28.9.2019 klo 14-18 Helsingin seudun ystävätapaaminen Paulan ”Muumitalossa” os. Auerlantie 1, Vantaan Vestrassa. Lohisoppaa on tarjolla klo 13, vapaaehtoinen maksu.


Tervetuloa ystävätapaamiseen Vantaalle!


Köyliön ystävien 10-vuotistaipaleen kunniaksi olemme ideoineet juhlakiertueen, jonka puitteissa piipahdamme jokaisessa ystäväkaupungissa ja Köyliön lähialueella. Nyt on vuorossa Helsinki.

Tapaamisen pääohjelmana on Kalevi Salmin esitys Köyliön valokuvat -arkiston käytön uutuuksista: uusien ominaisuuksien ja uusien museokuvien esittely (noin 2300 kuvaa) ja arkiston taustojen tilannekartoitus. Paljon muutakin on ”tarjouksessa”, esimerkiksi tietoa Köyliist15-kirjan tekemisestä, sisällöstä ja ilmestymisajasta.

Tärkeää on myös se, että voimme vaihtaa kuulumisia ja keskustella yhdessä Köyliö-seuran ja Köyliön ystävien järjestämistä tapahtumista. Kerromme myös "Vanhan ajan koulupäivästä"  valokuvien kera.

Aluetapaamisessa meillä on mahdollisuus tutustua paikalliseen kulttuuriantiin. Vierailukohde on Köyliön Tuohiniemestä siirretty ”Toltisetin” vanha hirsitalo, joka on saanut nimekseen ”Muumitalo”.

Kahvitarjoilu!


Ilmoittautumiset Maritalle 24.9.2019 mennessä: marita.holkeri@gmail.com tai puh. 0503426466

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, syötkö Paulan keittämää lohisoppaa, niin hän tietää arvioida sopan määrän.


Lämpimästi tervetuloa!

T. Paula, Helena, Kalevi ja Marita


Ajo-ohje: Länsi-Keimolantie päähän saakka, älä käänny Auerlantielle. Harmaan postilaatikkorivin vasemmalta puolelta suoraan pellolle kohti sini-harmaata tornitaloa. 


Mikäli tarvitset kimppakyytiä, niin mainitse ilmoittautumisen yhteydessä Maritalle. 

 Kivistön juna-asemalta pystytään hakemaan. Tarvittaessa Paula opastaa lisää p. 040-4117847.Ja vielä, jos yhteystiedoissasi on tapahtunut muutoksia, ilmoitathan niistä Maritalle. Kiitos!