Köyliö-päivät

Köyliö-päivät ja 20-vuotisjuhla toteutetaan  8.-9.8. Järjestelyissä otetaan kaikki voimassa olevat suositukset huomioon niin, että osallistuminen on turvallista.

Päivien ohjelmasta tiedetään (ohjelma täydentyy ja muutokset siihen ovat mahdollisia.  Seuraa sivuja):

Lauantaina 8.8.:

10.00 opastettu tutustuminen Paulan puistoon Tuiskulassa (Härkälän puutarhan jälkeen oikealle).  Puun istutus.
11.30 opastettu kierros Köyliön hautausmaalla.  Esillä mm. hautausmaan puusto.   Puun istutus ja kukkien lasku poisnukkuneiden haudoille.
11.00-17.00 Villa Linturi, valokuvataidenäyttely, Mervi Utria ja Mia Heikkilä
12.00- 15.00  näyttelyn avajaiset Lallin Galleriassa: Köyliö-seura 20 vuotta kotiseudun parhaaksi - kuvia ja lehtileikkeitä 20 vuoden ajalta.  Lalli- elokuva katsottavissa.
12-16 Räisälä-museo avoinna
14.00 Metsäjärven Hympykorennon polku (n. 900 m) Kankaanpään Kaarnikassa.  Tehtäviä ja tarjottavaa.
14.00 kylien välinen mölkkyottelu Yttilän museokoulun kentällä. Myös Köyliön ystävien joukkue kisassa mukana.
18.00 iltatapahtumana picnic-konsertti Kankaanpään meijerin miljöössä: Ähtärin sudet esiintyvät.  Eväskori mukaan.

Sunnuntaina 9.8.: Liput salkoon!

10.00 kokoonnutaan  Kesäkirkkoon Tuiskulan kesäteatterin miljööseen. Palvelun  toimittaa rovasti Veijo Järvinen. Jos näyttää sateiselta, sadevarustusta mukaan.

Em. jälkeen siirrytään Lallin koululle Kankaanpäähän.

11.30 alkaen ruokailumahdollisuus Lallin koululla hintaan 10 euroa.
12.15 tervehdysten vastaanotto koulun liikuntasalissa
13.00 20-vuotisjuhla liikuntasalissa. Juhlan juontaa Olli-Pekka Ihamäki. Juhlan ohjelmaa viimeistellään, mutta jo nyt tiedetään:

*  musiikkia, Pentti Laine klarinetti, Johannes Perko piano.  Suomen lippu saapuu saliin.

*  tervetulopuheenvuorossa historiakatsaus, Helena Santala ja Samuli Vahteristo. Seuran 20-vuotishistoriikin julkistaminen.

*  Säkylän kunnan tervehdys, kunnanjohtaja Teijo Mäenpää.

*  musiikkia, Pentti Leine ja Johannes Perko

*  juhlapuhe,  Suomen Kotiseutuliiton hallituksen puheenjohtaja Sampo Suihko.

*  musiikkia ja yhteislaulua, säestys Pentti Laine ja Johannes Perko

Väliaika, juodaan juhlakakkukahvit

*  musiikkia, Pentti Laine ja Johannes Perko

*  muistamiset, huomionosoitukset, palkitsemiset, mm. Juhlavuoden Lallin ja Kertun julkistaminen, Vuoden Köyliön ystävä julkistaminen sekä Vuoden kylätoimijan esittely

- näiden lomassa "kunnialausujamme, Kerttu 2019 Inkeri Marttila lausuu Aale Tynnin runon "Kaarisilta"

*  musiikkia, Pentti Laine, Johannes Perko ja Johanna Toivanen-Perko laulu

Päätössanat, kunniapuheenjohtaja Risto Routama

Satakunnan laulu

Juhlan jälkeen n. kello 15 ystävätapaaminen koulun tiloissa.

Varaa päivät kotiseutuhenkiseen ohjelmaan ja yhdessäoloon.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Köyliö-seura ry yhteistyökumppaneineen.