Hyvät lukupiiriläiset!

Aleksis Kiven päivänä lukupiirimme kokoontui Volter Kilven Ylistalon tuvassa-novellin merkeissä. Mäntylän Kaukon alustus avasi meille erinomaisesti Volter Kilven kielen koukeroita, henkilö- ja miljöökuvia, ihmis-, ajan- ja paikan kuvausta. Kauko lähetti sähköpostissa alustuksensa kirjallisena meille kaikille. Suurkiitokset siitä ja tilaisuudessa virittämästäsi keskustelusta. Kiitokset kaikille vilkkaasta keskustelusta, jonka myötä kirjailija Volter Kilven merkitys kirjailijana kirkastui lisää.

Santalan Helena kertoi Köyliö-seuran kuulumisia. Monenlaista seurassa tapahtuu: Lalli-dokumentti sai perjantaina 11.10. ensi-iltansa, Köyliist 15-kirja julkaistaan kohta, ensi vuonna Köyliö-seura juhlii 20-vuotistaivaltaan, jne.

Sovimme seuraavat kaksi lukupiiritapaamista:

Torstaina 28.11.2019 klo 17 kokoonnumme Turussa Café Artissa. Kirjaksi valitsimme Ilmari Kiannon romaanin Punainen viiva. Santalan Tapani esittelee kirjailijan ja kirjan.

Keskiviikkona 29.1.2020 klo 17 kokoonnumme myös Turussa Café Artissa ja luettavaksi valitsimme Johanna Venhon romaanin Ensimmäinen nainen, Sylvin tarina Kekkosen rinnalla. Kirjailijan ja kirjan esittelee Salmin Aimo.

Lämpimin tervetulotoivotuksin

Marita ja Helena