Ystäväkirkkopyhä

Jo perinteeksi muodostunut Ystäväkirkkopyhä toteutetaan yhdessä Köyliön kappeliseurakunnan kanssa laskiaissunnuntaina 23.2.2020 Köyliön kirkossa klo 10.00 alkaen.
Messun toimittaa kappalainen Sakari Vuola.  Messun teemana on " Jumalan rakkauden uhritie".

Palveluvuorossa on Köyliö-Seura/Köyliön ystävät-jaosto:
Tervetulotoivotukset:    Marita Holkeri ja Helena Santala
Tekstit lukee Pirkko Peltola
Kolehdin kokoavat Paula Auerkari ja Martti Erkkilä

Messusta siirrymme Köyliön seurakuntatalolle Yhteisvastuulounaalle: keittolounasta ja laskiaispullakahvit hintaan 10 €/hlö.  Vuoden 2020 yhteisvastuukeräyksen kohteena on vanhemmuuden tukeminen "Sinä riität".

Lounaan jälkeen luennoitsijavieras kulttuuriperinnöntutkija, FT Minna-Liisa Salonsaari kertoo laskiaisperinteestä aiheena "Laskiaisperinteitä mäenlaskusta pitkiin pellaviin".  Ohjelman lomassa tuttuja talvilauluja kansakouluajalta.  Laulattajina Erkkilän pariskunta Tampereelta.

Iloisesti tervetuloa mukaan!