Turun lukupiiri

Huom! Kokoontumispaikka 22.9.2020 klo 17-19 on Turun kristillinen opisto, Lustokatu 7.

Hei ja lämpimät kiitokset tapaamisesta Villa Linturin kesäkahvilassa!

Meitä oli koolla ennätyksellisesti 13 lukupiiriläistä. Oli kyllä todella mukavaa kokoontua ja tavata toisiamme pitkän tauon jälkeen.

Juttu luisti tuttuun tapaan kahvikupposten ääressä. Terhon Pirjon erityisen ansiokas alustus romaanista Bolla innosti meitä vilkkaaseen keskusteluun. Kiitokset Pirjolle kirjailijan ja kirjan syntymisen taustojen avaamisesta sekä kirjan sisällön selkiinnyttämisestä.

Köyliist 15-kirjaan kirjoittaneiden Santalan Helenan, Kaukon, Pirjon ja Salmin veljesten kertomana saimme oivallisesti lisää tietoa henkilöistä ja käsityötaidoista. Myös Kaukon vanhempien pikakirjoituksella kirjoittamasta kirjeenvaihdosta sota-aikana oli todella kiinnostavaa kuulla.

Seuraavaksi kokoonnumme Turun kristillisen opiston luokkahuoneessa tiistaina syyskuun 22. päivänä klo 17-19. Kahvi/tee, suolaista ja makeaa sisältäen tilavuokran yhteensä 10 euroa/henkilö. 

Luettavaksi valitsimme Ulla-Maija Paavilaisen kirjoittaman Kirsti Paakkasen elämänkerran "Suurin niistä on rakkaus". Mirja esittelee kirjailijan ja kirjan ja alustaa keskustelun. 

Tervetuloa lukupiiriin!


Aurinkoista kesän jatkoa ja hyvää vointia kaikille!

T. Helena ja Marita