Hyvät lukupiiriläiset!

Meillä oli ilo tavata Turussa lukupiirissä 27. päivä tammikuuta. Santalan Helena kertoi Köyliö-seuran tuoreimpia kuulumisia. Työn alla olevan Köyliist17-kirjan sisältö keskustelutti kuin myös seuran ympäristö-jaoston tilanne. Helena vie terveisemme seuraan.

Mäntylän Kaukon erinomaisen pohdiskeleva ja ajatuksia hierova alustus kirjailija Alex Schulmanista, hänen sukulaisistaan ja kirjoittamastaan kirjasta "Polta nämä kirjeet" viritti meidät keskustelemaan innokkaasti. Kaukolle ja teille kaikille lämpimät kiitokset!

Seuraavaksi lukupiirimme kokoontuu maanantaina 22.3.2021 klo17-19 Turun kristillisessä opistossa. Kauko ehdotti luettavaksi Veikko Huovisen "Konsta Pylkkänen etsii kortteeria". Holkerin Seppo esittelee kirjailijan ja kirjan ja alustaa keskustelun. Voimme seurata, miten korpifilosofi Konsta Pylkkänen etsii kortteeria, jossa voisi rauhoittua maailman suhdanteilta ja melskeiltä.

Ja toivottavasti näistä tämän ajan maailman melskeistä huolimatta voisimme tavata ja kokoontua maaliskuussa.

Tervetuloa lukupiiriin!

T. Marita ja Helena